free download 78 travel guides written by experts

Share Dimension si Microsoft Romania prezinta la RoNewMedia Desktop TV

o aplicatie care depaseste barierele de interactiune dintre om si calculator

O versiune speciala a Desktop TV, cea mai recenta inventie digitala, dezvoltata de Share Dimension pentru F5, va rula in avanpremiera pe Microsoft Surface, marti, 16 iunie, in cadrul evenimentului RoNewMedia 3.0.

“Microsoft Surface reprezinta o revolutie in domeniul tehnologiei. Suntem foarte mandri de oportunitatea de a lucra impreuna cu F5 Realitatea-Catavencu si Microsoft Romania la o asemenea demonstratie si de a prezenta Desktop TV in cadrul conferintei RoNewMedia 3.0. Share Dimension investeste permanent in tehnologii inovatoare, cum este cea pentru Microsoft Surface, intrucat credem cu tarie in beneficiul adus de acestea clientilor nostri” declara Claudiu Tanasescu, general manager Share Dimension.

“Pe langa dezvoltarea strategica a Realitatea-Catavencu in online, F5 este si o companie de tehnologie care investeste in inovatie si trend-setting. Am fost printre primii care am testat si lansat tehnologii e-paper in proiectul eCatavencu, primii care am lansat site-uri mobi, versiuni speciale pentru telefonul mobil, si acum dorim sa fim primii care investigheaza trecerea internetului spre televiziune, prin noua aplicatie Desktop TV care va fi lansata pentru utilizatori odata cu portalul MONEY.ro si, ulterior, cu noua versiune REALITATEA.NET, care este in pregatire” spune Dragos Stanca, managing director F5 Realitatea-Catavencu.

“Tehnologia ii aduce aproape pe oameni si ne bucura ca Microsoft este un partener al F5 si Share Dimension in aceasta premiera pentru Romania. Bucuria este cu atat mai mare cu cat cele doua companii participa in BizSpark, programul pentru startup-uri lansat in noiembrie 2008 cu scopul de a sprijini si evidentia realizarile antreprenorilor in software. Cu acest parteneriat si Desktop TV, o intentie devenita realitate, va avea impact asupra milioane de romani” afirma Todi Pruteanu, platform strategy manager Microsoft Romania.

Varianta demo a Desktop TV va aduce live, in timpul evenimentului, stirile de ultima ora si programele difuzate de Realitatea TV si Money Channel pe Microsoft Surface – o masa-computer care permite interactiunea simultana, prin gesturi si atingeri, intre mai multi utilizatori si continutul digital.

Astfel, cei prezenti la RoNewMedia 3.0 vor avea ocazia de a relationa cu programele afisate pe Microsoft Surface prin intermediul mainilor si a unor obiecte.

Editia RoNewMedia din acest an, la care vor participa 28 de specialisti din tara si de peste hotare, va aduce in prim plan dezbateri si prezentari referitoare la ultima generatie de instrumente digitale si noile oportunitati de  monetizare.

Versiunea demo a DesktopTV a fost realizata special pentru F5 de Share Dimension, o companie romano-olandeza axata pe dezvoltarea de aplicatii multimedia si internet, cu misiunea de a ajuta companiile sa isi extinda afacerile si cota de piata prin intermediul internetului.

Microsoft Surface este una dintre cele mai noi tehnologii dezvoltate de Microsoft care transforma interactiunea utilizatorilor cu continutul digital prin atingeri si gesturi.

F5 este compania new media a grupului Realitatea-Catavencu si asigura dezvoltarea strategica a trustului in online, atat pe zona de web development, cat si online publishing, servicii web si e-commerce.

Bucuresti, 15.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *