free download 78 travel guides written by experts

Shaggy – live in concert la Turabo Society Club – Vineri 10 Iulie

Asa cum v-am obisnuit, Turabo Society Club sparge top-urile clubbing-ului numai cu artisti de marca.
 
Shaggy, un super artist cu hituri reggae de TOP 10. De la inceputul anilor 90 si pana in prezent, shaggy a ocupat pozitii fruntase in primele locuri in toate topurile reggae worlwide.
 
S-a lansat pe piata muzicala la inceputul anilor 90, cu un remix al piesei ska classic "Oh Carolina"; primul sau material
reggae dancehall underground a spart toate topurile vremii. Au urmat alte hituri reggae, care l-au propulsat direct in varful ierarhiilor muzicale. Dupa lansarea albumului "Boombastic", un succes mondial, a castigat in 1996 premiul Grammy la categoria "Best Reggae Album".
 
Anul 2000 lanseaza "Hotshot", declarat cel mai bine vandut album al anului 2001 datorita celor doua single-uri exceptionale: “It Wasn’t Me” si “Angel”.
 
In 2002 lanseaza albumul "Lucky Day", iar in 2003 "Friends Reunited: The 90’s". In 2005 lanseaza albumul "Clothes Drop", iar Vara lui 2006 nu a facut exceptie lansand albumul “Reggae Vibes”.
 
In 2007 a adus in atentia fanilor din toata lumea albumul "Bonafide Girl" urmat de  "Intoxication". Pentru acest proiect Shaggy a adunat nume mari in lista de colaborari oameni precum Redd Foxx, Screechy Dan, Rik Rok si Rayvonm. In 2008 Shaggy a lansat in exclusivitate pe My Space noul videoclip al sau, filmat la piesa "What’s Love". Materialul a fost produs de Hype Williams si in colaborare cu Akon. "What’s Love" este al doilea single de pe albumul "Intoxication", lansat
de Shaggy in 2007.
 
Biletele se pot achizitiona de la intrare la pretul de 50 ron.

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *