free download 78 travel guides written by experts

Sfarsitul lui septembrie a adus schimbari in clasamentul PROFI te premiaza

A treia numaratoare a voturilor din campania “PROFI te premiaza” vine cu schimbari importante in clasamentul scolilor participante din toata tara. Rezultatele sunt afisate la //www.profitepremiaza.ro/editia_2012/clasament_intermediar.html.

“Lupta pentru suprematie a intrat in linie dreapta in septembrie si cu adevarat interesant pentru concurenti este ce se petrece la nivelul fiecarui magazin, deoarece acolo se decide cine va castiga premiile puse in joc”, a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food. “Unele scoli au strans putine puncte in august, dar dupa primul clasament au inceput sa-si coordoneze eforturile. Cea mai interesanta schimbare pe care o observam este ca elevii din mai multe orase si-au facut aparitia in magazinele noastre pentru a-i convinge pe indecisi sa voteze in favoarea scolilor lor.”

In clasamentul scolilor cele mai iubite s-a produs o rocada. Scoala “Nicolae Balcescu”, din Ploiesti a trecut pe primul loc, cu 1.056.630 puncte, in timp ce Scoala nr. 176, din Bucuresti, cu 1006.512 puncte, si-a pastrat locul secund, iar fostul lider, Scoala “Angela Gheorghiu”, din Adjud, a trecut pe pozitia a treia, cu 947.152 de puncte.

Exista localitati unde concurenta la varful clasamentului este foarte stransa. De exemplu, Gimnaziul “Traian” este lider in Tarnaveni, cu 331.300 de puncte, dar numai 180 de puncte il despart de urmatorul clasat, Gimnaziul “Avram Iancu”. In altele exista o foarte mare diferenta intre scolile de pe primele doua pozitii.

La Intorsura Buzaului, de exemplu, pe primul loc sta Scoala generala “Mihail Sadoveanu”, cu 302.540 puncte, in timp ce pe locul doi vine Scoala Generala “Barcani” cu doar 21.280.

Un numar de 10 magazine PROFI din Ploiesti, Bucuresti, Dragasani, Adjud, Petrila si Constanta au inregistrat deja fiecare cate cel putin un milion de puncte, sustinatorii scolilor din vecinatatea lor dovedintu-se cei mai activi participanti la campanie. Recordul este detinut de votantii de la magazinul de pe strada Malu Rosu, din Ploiesti, care au donat deja 2.223.936 puncte.

Indiferent, insa, de punctele acumulate pana acum, sansele tuturor scolilor sunt inca intacte deoarece campania se afla doar la jumatatea ei si pot aparea mari surprize pana la finalul de pe 15 noiembrie.

“PROFI te premiaza” se desfasora in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este sustinuta de de Pepsi, Caroli, Gradina Bunicii, Lowi, Henkel, P&G, Primola, Magura, Kandia, Kremita, Autentic Rom, 7Days, Star, Lays, Giusto, Borsec, Baneasa, FrieslandCampina, Banat Bun, Cris-Tim, Colgate, Coseli, Olympic, Perfetti, Doncafe, Agrirom, Elgeka Ferfelis, Scandia Food, Unilver, CIA Aboliv, Aqua Carpatica, Defne Merve, Intel, Vodafone.

Parteneri media: Libertatea, Libertatea pentru Femei, Libertatea de Duminica, Bravo Girl, Avantaje

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *