Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sfarsit de an plin de surprize la Romantica

Pe 21 decembrie de la ora 20.00. Teo va prezenta ultima ediţie Teoviziunea la Romantica. Postul Romantica a pregătit o serie de surprize pentru a-i mulţumi lui Teo pentru energia şi entuziasmul pe care le-a adus în echipa postului.

“Vrem să-i mulţumim lui Teo pentru că a adus multă energie acestui post şi pentru că alături de echipa ei a reuşit să produca multă bucurie telespectatorilor. Îi suntem recunoscători pentru tot ce a făcut la Romantica şi îi urăm mult succes mai departe.” a declarat Mădălina Rădulescu, directorul executiv al postului. Romantica i-a pregătit multe cadouri de despărţire lui Teo “dar, pentru că nu vrem să stricăm surpriza, nu vrem  să dăm mai multe detalii despre asta”. Pe lângă surprizele pregatite lui Teo, Romantica vine la acest final de an cu o ofertă de nerefuzat: artişti de renume, actori cu zeci de premii la activ şi producţii proprii de anvergură. Romantica a pregătit şapte zile de poveste începând cu ziua de Crăciun. Ele sunt prefaţate pe 24 decembrie, la ora 20:00, de programul special “Meriţi să vină Mos Crăciun!” în care vedetele Romantica şi prietenii lor îi vor colinda pe telespectatori şi vor oferi cadouri şi surprize.  Gazdele impreuna cu invitatii vă vor oferi un adevărat spectacol în ajun de Crăciun. Iar a doua zi încep zilele magice, în care stele ale muzicii şi dansului din întreaga lume vin la Romantica.
   
Cel care deschide spectacolul va fi Elton John. Pe 25 decembrie de la ora 15.00, Romantica va difuza concertul pe care artistul englez l-a susţinut la Madison Square Garden din New York in aceasta primavara.  A doua zi vin la Romantica cinci dintre cei mai mari tenori ai lumii, într-un regal de muzică bună. Pe 29 decembrie, dansul îşi face loc în pantofii albi ai lui Joaquin Cortes. Cele mai bune momente ale spectacolului “Zapatos Blancos” (Pantofii albi) susţinut de către marele danstor de flamenco la Bucureşti vor fi oferite telespectatorilor Romantica.  Muzica de calitate încheie anul la Romantica prin vocea lui George Michael. Anul nou vine pe acordurile  melodiilor Careless Whisper, Faith şi Freedom.
   
Omar Shariff, Rutger Hauer, Armand Assante, Russel Crowe, Giuliano Gemma, Michael York, Eric Roberts, Nick Mancuso, Hilary Duff, Rachel Ward, Charlotte Rampling sunt doar câţiva dintre premianţii marelui ecran pe care îi puteti urmări la Romantica. Oscar, Emmy, Globurile de Aur, Premiile Cesar, MTV Movie Awards, Premiile Academiei Britanice de Film – BAFTA, Leul de Aur, Premiile Academiei Europene de Film sunt tot atâtea trofee cu care defilează actorii filmelor de sfârşit de an de la Romantica.
   
Sub deviza ‘Meriţi un multumesc!’, de la Crăciun până în noaptea de Revelion, Romantica propune 7 zile de adevărat răsfăţ artistic. Muzica şi dansul se împletesc cu filmele de calitate pentru a oferi zile de neuitat pentru telespectatori. 
   
Romantica este postul TV adresat femeilor mature din Romania care îşi doresc recunoastere şi apreciere pentru tot efortul depus de a face viaţa celor din jur mai uşoară şi mai frumoasă.  Prin programele şi iniţiativele sale, Romantica încearcă să aducă un multumesc şi un cadou in fiecare zi, către toate femeile din România.

Bucuresti, 18.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *