free download 78 travel guides written by experts

Sezonul Sarbatorilor se apropie

În luna decembrie, AXN vă prezintă filme emoţionante

AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, ce difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, în luna decembrie, vă aduce în case filme clasice, filme elaborate şi pline de emoţii, care, cu toate acestea, nu se încadrează în tiparul filmelor de Crăciun. În schimb, telespectatorii se vor bucura de filme emoţionante şi de succes, lăudate de critici. AXN nu îi va uita nici pe cei mici. Toy Story va aduce întreaga familie împreună. Pregătiţi-vă pentru un maraton spectaculos cu Robin Williams, Tom Hanks şi Will Smith, starurile filmelor Bună dimineaţa, Vietnam, Philadelphia şi În căutarea fericirii.

Filme speciale de Crăciun

Povestea jucăriilor/Toy Story
Premiera: miercuri, 14 decembrie, de la ora 21:00

Când un nou “cowboy spaţial” numit Buzz Lightyear intră pe teritoriul unui cowboy cu sfori numit Woody, începe o luptă amuzantă între jucării. Acum, locul lui Woody în inima tânărului său proprietar este în pericol…iar în curând, la fel vor fi şi vieţile lui Woody şi Buzz! Cei doi rivali sunt luaţi din greşeală de acasă şi duşi într-un cartier rău-famat. Woody şi Buzz sunt nevoiţi să lucreze împreună pentru a scăpa cu viaţă. Alături de prietenii lor, dinozaurul Rex, bărbaţii din Armata Verde şi domnul Cap-de-Cartof, între Woody şi Buzz se leagă o frumoasă prietenie. Cu toţii au parte de o aventură incredibilă. Vrăjitorie, râsete şi cele mai tari personaje puse laolaltă vreodată au transformat primul film din lume făcut pe calculator într-o minune de peliculă. Indiferent de vârstă, Toy Story va uimi de fiecare dată cu un nou fel de magie marca Disney!

Bună dimineaţa,Vietnam/ Good Morning, Vietnam
Premiera: miercuri, 21 decembrie, de la ora 21:00

Un nou DJ este trimis din Creta în Vietnam pentru a aduce o doză de umor printre Forţele Armatei. El îşi transformă studioul după bunul plac şi devine extrem de popular printre soldaţi. Însă nu este agreat de conducere care consideră că nu este îndeajuns de dur. Când nu are emisiune, încearcă să se întâlnească cu vietnamezi, în special cu fete. Astfel, începe să vadă o faţă a războiului pe care nu o cunoscuse niciodată din studio. Importat de armată pentru o emisiune matinală la radio, Cronauer înlocuieşte emisiunile standard cu o doză de umor şi cele mai cunoscute cântece de acasă. Soldaţii îl iubesc. Plin de ironii şi hit-uri ale anilor ’60, filmul prezintă aventurile lui Cronauer în Saigon, într-o lume care a luat-o razna.

Revenire la viaţă/Awakenings
Premiera: sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 21:00

În film, Robin Wiliiams interpretează un neurolog tăcut, iar Robert de Niro este pacientul care îşi revine din comă după 30 de ani. În 1969, doctorul Malcolm Sayer (Robin Williams) pare să fie în locul potrivit, însă cu o impresie greşită. El crede că incursiunea în spitalul Bainbridge din Bronx, îi va aduce un post în laboratorul de neurologie. Singuratic, talentat şi curios, Sayer este mai degrabă un cercetător decât un practicant. Doctorul Malcolm Sayer încearcă să îşi dea seama de ce un grup de pacienţi, printre care se numără şi Leonard Lowe (De Niro), a fost diagnosticat prost ca fiind plin de schizofrenici şi isterici. Bântuit de posibilitatea că aceste “statui umane” ar putea să fie vii înăuntru, fizicianul timid şi ciudat trebuie să descopere ce îi va face pe Leonard şi ceilalţi să simtă din nou bucuriile şi durerile vieţii. Fără să vrea, acest lucru trezeşte în el sentimentul de a fi prieten şi de a iubi.

În căutarea fericirii/The Pursuit of Happyness
Premiera: duminică, 25 decembrie, de la ora 21:00

În În căutarea fericirii, Chris Gardner (Will Smith) este un familist care încearcă să se descurce în viaţǎ. În ciuda încercărilor sale zadarnice de a-i oferi familiei sale ce are nevoie, mama (Thandie Newton) fiului său de cinci ani Christopher (Jaden Smith) cedează în fată presiunii financiare. Nu mai poate face faţă situaţiei, aşa că se hotărăşte să plece. Chris, acum un tată singur, continuă să caute o slujbă mai bine plătită. Pentru asta, se foloseşte de toate calităţile sale din domeniul vânzărilor. El obţine un internship la o firmă prestigioasă de brokeri. Cu toate că nu primeşte salariu, acceptă postul în speranţa că, după terminarea programului, va obţine o slujbă şi va avea un viitor mai bun. Deoarece nu au bani, Chris şi fiul său sunt evacuaţi din apartamentul lor şi obligaţi să doarmă în adăposturi, staţii de autobuz, băi sau oriunde pot găsi un refugiu pe timpul nopţii.

Philadelphia
Premiera: luni, 26 decembrie, de la ora 21:00

Philadelphia prezintă viaţa unui avocat tânăr şi promiţător, Andrew Beckett, care tocmai a fost concediat de o firmă prestigioasă de avocatură. Andrew crede că a fost dat afară pentru că are SIDA şi se pregăteşte să dea în judecată fostul angajator. Însă fosta lui firmă este atât de puternică, încât niciun avocat nu vrea să se ocupe de cazul lui. Asta până când, în disperare de cauză, Andrew ajunge la un avocat homofob, Joe Miller (Denzel Washington), care are nevoie de bani şi expunere. Pentru Andrew, scopul său este cât se poate de clar: se luptă pentru reputaţia lui, pentru viaţa lui, pentru dreptate. Însă pentru Joe, care este separat de Andrew printr-o prăpastie socială şi culturală, lupta este una diferită. El se confruntă cu propriile sale temeri şi prejudicii în ceea ce priveşte homosexualii.

Doctor Who – Colindă de Căciun/ Doctor Who – A Christmas Carol
Premiera: sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 12:00

În miezul iernii, în ajunul Crăciunului mai exact, Amy şi Rory sunt prinşi pe o navă care se prăbuşeşte printr-o ceaţă deasă, ajungând pe o planetă necunoscută. Un singur om are puterea să-i salveze. Un singur om are maşinăria care poate da la o parte ceaţa şi astfel, cei doi pot ateriza în siguranţă. Omul este Kazran Sardick, un bărbat bogat, care conduce Sardicktown cu o mână de fier. Singura şansă a Doctorului de a salva cei 4.000 de pasageri de la bordul navei este să salveze sufletul lui Kazran şi să-i arate că viaţa merită trăită. Pentru asta trebuie să meargă înapoi în timp, în perioada în care Kazran era un băiat plin de speranţe. Poate Doctorul să aducă iubirea în viaţa lui Kazran la timp pentru Crăciun? Poate să-l scoată din întuneric?

Iar, dacă aţi pierdut premierele toamnei

Memorie perfectă/Unforgettable – în fiecare joi, de la ora 22:10

Poppy Montgomery o interpretează pe Carrie Wells, o fostă detectivă enigmaticǎ care suferă de o afecţiune rară. Memoria ei este perfectă. Îşi poate aminti toate locurile, conversaţiile, momentele de bucurie şi de tristeţe. Nu e vorba că nu uită nimic, ci nu poate uita nimic, cu excepţia unui lucru: nu îşi aminteşte detaliile din ziua în care sora ei a fost ucisă, cu ani în urmă. De atunci, Carrie a încecat să lase trecutul în urmă, însă, pe neaşteptate, se reîntâlneşte cu fostul ei iubit şi partener, detectivul Al Burns care îi cere ajutorul.

Vaporul/ El Barco – în fiecare marţi, de la ora 21:00

Un cataclism global a fost cauzat de un accident fatal din Geneva, la pornirea unui accelerator de particule. Echipajul şi studenţii de la bordul vaporului Steua Polară vor trăi cea mai mare aventură a vieţilor lor. Izolaţi şi conştienţi că nu se au decât unii pe ceilalţi, noua lor casă va fi vaporul. Serialul prezintă un amestec de aventură, mister şi dragoste, în scene filmate atât pe mare cât şi pe un vapor de dimensiuni mari construit pe un platou de filmare.

Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels – în fiecare luni, de la ora 22:00

Îngerii lui Charlie are la bază serialul de succes din anii ’70 şi ne face cunoştinţă cu trei noi îngeri. Toate sunt detective neînfricate şi prietene apropiate. Abby Sampson este o fată din înalta clasă americană care a devenit hoţ de talie mondială. Kate Prince este o poliţistă din Miami căzută în dizgraţie, care şi-a pierdut atât cariera cât şi logodnicul. Gloria este un fost locotenent de poliţie cu imaginea pătată care se pricepe la explozibili. Îngerii sunt aleşi de noul Bosley, un hacker tânăr şi atrăgător care le ajută să rezolve cazuri bucurându-se de compania acestor femei puternice şi frumoase. Sub îndurmarea lui, îngerii lucrează pentru misteriosul lor şef, Charlie.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *