free download 78 travel guides written by experts

Sezonul premiilor începe pe 7 ianuarie, cu ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, de unde televiziunea E! transmite LIVE FROM THE RED CARPET

Sezonul premiilor reîncepe în luna ianuarie 2018 și, ca de fiecare dată, E! are cel mai bun loc de pe covorul roșu, pentru a vă introduce în atmosfera elegantă de la Hollywood.

Seria de evenimente debutează pe 7 ianuarie, cu cea de a 75-a ediție a Globurilor de Aur, care adună laolaltă, așa cum ne-am obișnuit, cele mai mari nume ale cinematografiei și televiziunii, ce aspiră la statuetele aurii. Televiziunea E! va difuza Live From The Red Carpet: The 2018 Golden Globe Awards pe 7 ianuarie, de la ora 01:00.

Giualiana si Ryan, Live From The Red Carpet

Apoi, pe 21 ianuarie, de la ora 1:00, E! transmite live de pe covorul roșu al Premiilor SAG (Screen Actors Guild), unul dintre cele mai strălucitoare evenimente ale sezonului premiilor, în emisiunea Live From The Red Carpet: The 2018 Screen Actors Guild Awards. La finalul lunii, E! le urează bun venit pe covorul roșu celor mai mari stele muzicale ale momentului, la Premiile Grammy, pe 28 ianuarie, la 00:30, în Live From The Red Carpet: The 2018 Grammy Awards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *