free download 78 travel guides written by experts

Sezonul al 19-lea România, te iubesc! se încheie cu un nou record de audiență

România, te iubesc! a încheiat cel de-al 19-lea sezon printr-o serie de reportaje ce au continuat seria de exemple de români ce pun bazele unui viitor pentru această țară ce are toate șansele să fie strălucit! Sezonul 19 a fost cel mai urmărit din istoria emisiunii și a strâns în medie, la nivelul publicului național, peste 1 milion de telespectatori.

Duminica trecută, România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, obținând la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, un nou record de audiență – 9.1 puncte de rating și 27.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 4.8 puncte de rating și 14.2% share.

Romania te iubesc, sezon 19

Pe parcursul întregului sezon emisiunea a obținut, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 6.8 puncte de rating și 22.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 4.2 puncte de rating și 13.8% share.

Echipa România, te iubesc! își continuă misiunea și pregătește un nou sezon cu reportaje senzaționale și subiecte ce merită toată atenția telespectatorilor, semnale de alarmă trase în direcția poporului și trageri la răspundere la cel mai înalt nivel.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *