free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 9 al show-ului „Keeping Up with the Kardashians” se incheie duminica, 13 aprilie

Sezonul 9 al show-ului Keeping Up with the Kardashians se apropie de final. Ultimul episod al acestei serii va fi difuzat duminică, 13 aprilie, de la ora 22:00, numai la E!

Sezonul 9 din Keeping Up with the Kardashians a urmărit poate cea mai tumultuoasă şi mai dificilă perioadă din viaţa familiei. Odată cu despărţirile recente, noul bebeluş, copiii care se mută de acasă şi noua logodnă, familia Kardashian a trecut printr-o perioadă de schimbări majore, dar și-a păstrat valorile și a prețuit timpul petrecut împreună. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall şi Kylie îşi spun mereu părerea şi nu se abţin de la comentarii, aşa că iau în piept încercările din viaţa lor, sărbătoresc momentele de bucurie şi se sprijină reciproc în cele de tristeţe.

În ultimul episod al sezonului, Khloe trebuie să ia nişte decizii legate de relaţia ei cu Lamar, Kourtney îl invită pe Scott la un spa, în Arizona, iar Rob primeşte veşti neliniştitoare.

Așadar, nu uitați: sezonul 9 al celebrului show săptămânal Keeping Up with the Kardashians se termină duminică, 13 aprilie, la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 09.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *