free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 8 din „Anatomia lui Grey”

are premiera exclusiv la Diva Universal, incepand din 1 octombrie

Diva Universal aduce o mare bucurie fanilor serialului Anatomia lui Grey: sezonul 8 va avea premiera exclusiv la Diva Universal, cu două episoade difuzate miercuri, 1 octombrie, de la ora 21:00.

Spitalul Seattle Grace continuă să fie decorul în care se derulează dramele medicale și personale trăite de această echipă, în al optulea sezon al serialului. Meredith Grey (Ellen Pompeo) riscă să suporte consecințe profesionale grave după intervenția ei în testul clinic lui Derek (Patrick Dempsey), din sezonul anterior.

April (Sarah Drew) este acum medicul rezident-șef și trebuie să învețe să se descurce rapid cu răspunderile postului, după ce în oraș are loc o prăbușire de teren uriașă. O conferință a comicilor aduce la Urgență o echipă de personaje extraordinare, iar mama lui Jackson (Jesse Williams), care este o legendă vie a chirurgiei, vine în vizită.

În sezonul 8, Meredith, Cristina (Sandra Oh), Alex (Justin Chambers), Jackson și April sunt în al cincilea an de rezidențiat. Într-un an care le poate distruge sau nu carierele de chirurgi, rezidenții trebuie să se ocupe de primele lor operații pe cont propriu, fără a mai fi supravegheați în sala de operație.

Meredith și Derek nu mai locuiesc împreună, după ce acesta a fost devastat de faptul că cea dintâi s-a implicat (cu intenții bune, dar cu rezultate dezastruoase) în studiul lui clinic legat de Alzheimer. Relația lor este în pericol, la fel și soarta fetiței pe care abia au adoptat-o, Zola.

Fericirea maritală a cuplului Cristina – Owen este pusă în pericol atunci când se ceartă pentru că el vrea copii și ea nu. Astfel, prietenele Meredith și Cristina sunt din nou un sprijin una pentru cealaltă, când căsniciile lor ajung într-un punct tensionat.

Jackson – care dovedește constant că are talentul necesar pentru a deveni un chirurg talentat – este extrem de fericit alături de noua lui iubită, Lexie (Chyler Leigh). Mark Sloan (Eric Dane), care a devenit un tată iubitor pentru Sofia, alături de Callie (Sara Ramirez) și Arizona (Jessica Capshaw), se chinuie să treacă peste relația lui terminată cu Lexie.

Dragostea este la ea acasă în spital: relația lui Bailey cu asistentul Eli se dezvoltă, iar Teddy se îndrăgostește și mai mult de pacientul ei, Henry. Richard Webber (James Pickens Jr.) are grijă de iubita lui soție, Adele, care are Alzheimer. Spitalul Seattle Grace Hospital este un loc în care viața nu este trăită în tonuri de alt și negru, ci în nuanțe de gri.

Nu uitați: Anatomia lui Grey, sezonul 8, va avea premiera exclusiv la Diva Universal miercuri, 1 octombrie, la ora 21:00. În fiecare miercuri, la ora 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Bucuresti, 18.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *