free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 4 al serialului “Ofiteri incepatori” a ajuns la final: ultimul episod va fi difuzat luni,

9 decembrie, ora 21:00

Al patrulea sezon al serialului Ofițeri începători (Rookie Blue) ajunge la final luni, 9 decembrie, ultimul episod al sezonului fiind difuzat de la ora 21:00, numai la Diva Unviersal.

În acest final de sezon, poliţiştii de la Divizia 15 ajung din nou să-şi rişte viaţa în timp ce îşi fac datoria. Răspunzând unui apel fals la 911, Chloe şi Andy cad victimele unui schimb de focuri pus la cale de cineva care are de reglat nişte conturi cu poliţia.

În ultimul episod, în urma recentului atac, echipa profund zguduită trebuie să stabilească o conexiune între cel care a tras şi Oliver Shaw, apoi să-i exploreze trecutul şi să încerce să dea de urma acestui om.

Ofițeri începători (Rookie Blue) este un serial de televiziune canadian, o dramă polițistă care urmărește viețile unui grup de tineri polițiști din cadrul Diviziei 15, care, în primul sezon al producției, tocmai absolviseră Academia. Fiecare dintre aceștia trebuie să învețe nu numai cum să facă față datoriei de polițist, ci și cum să împace meseria cu problemele personale și așteptările familiilor și ale prietenilor. Vom afla, pe parcursul episoadelor, că sunt responsabili de propriile alegeri și vor învăța pe propria lor piele că niciun antrenament nu te pregătește suficient pentru probele vieții.

Nu pierdeți ultimul episod din sezonul 4 al serialului Ofițeri începători (Rookie Blue) luni, 9 decembrie, ora 21:00, numai la Diva Universal!

Bucuresti, 06.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *