free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 4 al serialului „O familie de politisti” incepe, in premiera la Universal Channel, luni,

3 noiembrie, ora 22:00

Familia Reagan revine în premiera sezonului al patrulea al serialului O familie de poliţişti, din 3 noiembrie, ora 22:00, la Universal Channel. În noul sezon, Danny (Donnie Wahlberg) devine principalul negociator într-o situație de luare de ostatici, după ce Erin (Bridget Moynahan) este reținută sub amenințarea cu arma. După suspendarea lui Jamie (Will Estes), Frank (Tom Selleck) trebuie să-l cunoască pe noul inspector care va superviza NYPD. Baez se implică în ancheta asupra dispariției unei fete, un caz în care mama respectivei fetei spune o poveste care nu prea stă în picioare. Departamentul lui Frank este luat în vizor ca urmare a acțiunilor unuia dintre ofițerii săi, dar cine este de vină, de fapt? Unul dintre personajele principale scapă cu viață ca prin urechile acului, dar un prieten al său nu este la fel de norocos.

O familie de poliţişti este un serial dramatic despre o familie de poliţişti pasionaţi de respectarea legii în New York. Frank Reagan este Comisarul Poliţiei din New York şi conduce atât departamentul, cât şi clanul Reagan. De departament se ocupă la fel de diplomatic cum se ocupă de familia lui, chiar şi când are de descâlcit iţele politicii interne care l-au încurcat pe îndrăzneţul lui tată, Henry (Len Cariou), cât timp acesta a fost şef. Frank se mândreşte şi este îngrijorat în legătură cu fiul lui mai mare, Danny, un detectiv cu experienţă, cap de familie şi veteran al Războiului din Irak, care apelează uneori la tactici dubioase pentru a rezolva cazurile dificile, alături de partenera lui, Detectivul Jackie Curatola (Jennifer Esposito).

Nu pierdeți primul episod din sezonul 4 al serialului O familie de poliţişti, în premieră la Universal Channel luni, 3 noiembrie, ora 22:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Bucuresti, 30.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *