free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 3 al seriei Hollywood Medium with Tyler Henry are premiera duminică, 18 martie, la 22:00, la E!

Chrissy Metz, Jim Parsons, Lucy Hale, Titus Burgess, Megan Fox, La Toya Jackson și alte vedete vor primi mesaje din lumea de dincolo în noul sezon al seriei de succes Hollywood Medium with Tyler Henry, care are premiera la E! duminică, 18 martie, la ora 22:00. Tyler Henry este un medium celebru și căutat la Hollywood, care revine pentru noi şedinţe de spiritism cu celebrităţile care caută sfaturi şi vor să se împace cu ideea că au pierdut pe cineva drag, în sezonul 3 al seriei Hollywood Medium with Tyler Henry.

În acest sezon, Tyler stă față în față cu: actorul Jim Parsons (din serialul Teoria Big Bang), pentru a-l ajuta să comunice cu tatăl lui, care a murit; vedeta TV Kristin Cavallari, care are parte de un șoc atunci când Tyler îi dezvăluie informații direct de la fratele ei, Mike, legate de moartea sa; Teresa Giudice (din show-ul The Real Housewives of New Jersey), a cărui mamă a murit recent; cântăreața La Toya Jackson, care așteaptă un semn de la fratele ei, Regele Muzicii Pop, Michael Jackson. În plus, Tyler va cunoaște o mulțime de alte vedete: Iggy Azalea, Lucy Hale, Erika Jayne, Tyler Oakley, Guiliana Rancic, Christina El Moussa, Padma Lakshmi, Taye Diggs, David și Rosanna Arquette, Arielle Kebbel, Savannah Chrisley, Maddie Zigler, Brooke Burke- Charvet, Chad Michael Murray, Luann De Lesseps și nu numai.

Tyler Henry

Emisiunea Hollywood Medium with Tyler Henry este produsă de 44 Blue Productions (companie nominalizată la Emmy, care ține de Red Arrow Studios) şi Corbett-Stern Productions, în colaborare cu Mortar Media. Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison şi Sarah Skibitzke sunt producători executivi.

Despre 44 Blue Productions

Fondată de Rasha Drachkovitch și Stephanie Noonan Drachkovitch, 44 Blue Productions este o companie de producție premiată, care și-a pus semnătura pe povești de ficțiune și non-ficțiune, difuzate de peste 30 de posturi TV americane și în peste 120 de țări din întreaga lume. Printre producțiile marca 44 Blue se numără: Wahlburgers (seria A&E nominalizată la Emmy), Nightwatch (A&E), Hollywood Medium with Tyler Henry (E!), Strut (Oxygen) și talk-show-ul daytime TD Jakes. Printre proiectele companiei se numără unele realizate în parteneriat cu nume mari, ca Mark Wahlberg, Donnie Wahlberg, Dick Wolf, Dwayne „The Rock” Johnson, Whoopi Goldberg și nu numai. 44 Blue aparține companiei Red Arrow Studios (la rândul ei parte din ProSiebenSat.1 Group) și este reprezentată de agenția WME.

Despre Corbett-Stern Productions

Corbett-Stern Productions este o companie în cadrul căreia colaborează actorul/producătorul/prezentatorul TV laureat cu Emmy Michael Corbett și producătorul laureat cu Emmy Larry Stern. Compania este specializată în descoperirea de personaje interesante și de povești care aduc pe micul ecran ceva în plus, nu doar entertainment și atât.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *