free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 3 al serialului „Scandal” se apropie de final

Ultimul episod va fi difuzat duminică, 1 iunie, la ora 22:00, numai la Universal Channel

Niciun fan al serialului Scandal nu trebuie să piardă finalul sezonului 3, ultimul episod fiind difuzat duminică, 1 iunie, la ora 22:00, numai la Universal Channel!

Sezonul 3, care a debutat pe 2 februarie la Universal Channel și care are 18 episoade, a continuat povestea Oliviei Pope (Kerry Washington), fost director de comunicare la Casa Albă care şi-a dedicat viaţa protejării imaginii publice a elitelor Americii şi care şi-a deschis ulterior propria firmă de consultanţă.

Acțiunea din acest sezon a început la doar 22 de minute de la terminarea seriei a doua. Shonda Rhimes, creatoarea şi producătorul executiv al serialului Scandal, a mărit miza în sezonul 3, mergând pe unele dintre cele mai riscante linii narative de până acum. Printre revelaţiile sezonului se numără: trecutul îngrozitor al lui Mellie (Bellamy Young), riscurile pe care este dispus să şi le asume Cyrus (Jeff Perry) pentru a-şi face meseria şi modul în care Huck (Guillermo Díaz) reacţionează atunci când un coleg este bănuit de trădare.

În episodul final al sezonului 3 din Scandal, intitulat Preţul alegerilor libere, în ziua alegerilor, candidaţii caută să obţină voturi cu orice preţ. Olivia vrea să înţeleagă motivele Mayei, iar Charlie face un gest surprinzător.

Nu pierdeți ultimul episod din Scandal, sezonul 3, duminicã, 1 iunie, la ora 22:00, numai la Universal Channel!

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *