free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 3 al serialului “O familie de politisti” a ajuns la final:

ultimul episod va fi difuzat luni, 27 ianuarie, ora 22:00, numai la Universal Channel

Ultimul episod din sezonul 3 al serialului O familie de polițiști va fi difuzat luni, 27 ianuarie, de la ora 22:00, numai la Universal Channel.

Episodul final al sezonului al treilea se intitulează Împreună (This Way Out) și dovedește, încă o dată, spiritul de echipă al familiei Reagan. Pe parcursul acestui episod, în timpul unei întâlniri a consiliului local pentru Proiectul Bitterman, primarul Poole este împuşcat de Hector Santiago, un localnic ce suferă de o formă de retard psihic. Grace Newhouse îi preia locul la primărie, în timp ce Poole îşi revine la spital. Newhouse îl ameninţă pe Frank Reagan că îl va da afară dacă nu face ordine în zona Bitterman, iar Frank organizează raiduri aici şi îi arestează pe Santana şi alţi peste 40 de membri ai grupării Los Lordes. La finalul sezonului, Linda îşi roagă toată familia să meargă într-o vacanţă la mare, în Long Island.

O familie de polițiști (Blue Bloods) este un serial despre o familie de generații de polițiști, a căror datorie este aplicarea legii în New York. Frank Reagan (Tom Selleck) este Comisarul Poliției din New York, aflându-se atât la conducerea departamentelor de poliție, cât și a familiei Reagan. Frank reușește să conducă forțele de poliție cu aceeași diplomație cu care are grijă și de familia lui. Distribuția: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Jennifer Esposito și alții.

Nu pierdeți ultimul episod al serialului O familie de polițiști, sezonul 3, luni, 27 ianuarie 2014, la ora 22:00, numai la Universal Channel!

Bucuresti, 23.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *