free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 2 al serialului de comedie „Teoria Big Bang” se incheie miercuri, 10 decembrie,

la Universal Channel

Al doilea sezon al sitcom-ului Teoria Big Bang se apropie de final: ultimele trei episoade ale sezonului vor putea fi urmărite miercuri, 10 decembrie, de la ora 22:00, la Universal Channel.

În episodul 21, băieții îl duc pe Howard în Vegas, ca să-l consoleze după o despărțire, dar el, prea trist, nu iese din cameră. Sheldon rămâne peste noapte la Penny. În episodul următor, difuzat de la ora 22.30, Stuart îi cere ajutorul lui Leonard pentru întâlnirile cu Penny, dar Leonard este gelos și îi dă sfaturi greșite. De la ora 23:00 putem urmări episodul final, în care Sheldon, care va conduce o expediție științifică în zona arctică, îi invită pe băieți să vină cu el, iar Penny vorbește deschis despre sentimentele ei.

Serialul de comedie Teoria Big Bang urmărește povestea a doi prieteni foarte buni şi foarte deştepţi, care ţi-ar putea spune tot ce vrei despre fizica cuantică, dar care sunt pierduţi în spaţiu atunci când vine vorba despre viaţa de zi cu zi de pe Terra. Leonard (Johnny Galecki, din “Entourage”, „Roseanne”, „Hope şi Faith”, „Vanilla Sky – Deschide ochii” și “In Time”) şi Sheldon (Jim Parsons din „Amy” şi „Garden State”) sunt fizicieni de geniu, „minţi sclipitoare” care înţeleg cum funcţionează universul. Dar toată priceperea lor nu-i ajută cu nimic în interacţiunile interumane, mai ales când vine vorba despre femei. Asta începe să se schimbe după ce frumoasa Penny (Kaley Cuoco din „Farmece”, „Opt reguli simple”, „Growing Up Brady” şi „Virtuozitate”) le devine vecină.

Așadar, nu uitați: Teoria Big Bang, sezonul 2, se încheie miercuri, 10 decembrie, cu trei episoade difuzate de la ora 22:00, în premieră la Universal Channel.

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *