free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 2 al serialului „Arcasul” ajunge la final marti, 1 iulie,

cu un ultim episod plin de suspans si actiune difuzat la ora 22:00

Al doilea sezon al serialului Arcașul se apropie de final, ultimul episod fiind difuzat marți, 1 iulie, de la ora 22:00, numai la Universal Channel.

În al doilea sezon, l-am văzut pe eroul cu glugă verde (interpretat de Stephen Amell) luptând pentru dreptate în Starling City, am fost martorii unor aventuri eroice și am întâlnit noi personaje captivante. Universal Channel a adus publicului din România sezonul 2 din Arcașul la scurt timp după premiera acestuia în SUA.

Ultimul episod al sezonului 2 va fi difuzat marți, 1 iulie, la ora 22:00. Intitulat Unthinkable (De neconceput), acest episod final este plin de suspans, pentru că, pentru Oliver Queen, raţiunea intră în conflict cu sentimentele. Slade răpeşte o persoană foarte dragă lui Oliver, lăsându-l pradă unei dileme. Arrow este sfâşiat între ideea de a lupta pentru cei dragi şi dorinţa de a sta departe de violenţă. Oliver şi-a petrecut tot anul încercând să fie altceva decât un simplu ucigaş, însă efortul l-a solicitat enorm. Va ajunge să ucidă din nou, ca să salveze o viaţă?

Nu uitați: urmăriți ultimul episod din sezonul 2 al serialului Arcașul, marți, 1 iulie, la ora 22:00, numai la Universal Channel!

Bucuresti, 27.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *