free download 78 travel guides written by experts

Sezon nou „In mintea Ericai!”

Câte două episoade în fiecare miercuri, de la 20:00, din 7 aprilie

Starul momentului în Canada, Erin Karpluk (Godiva’s) se întoarce pentru al doilea sezon în rolul Ericăi Strange, o persoană adorabilă, simpatică şi onestă, care, mai nou, are şi un iubit.

Vom afla mai multe şi despre misteriosul Dr. Tom (Michael Riley) şi colega sa, Dr. Naadiah (Joanne Vannicola), iar Tyron Leitso se întoarce în rolul lui Ethan, iubitul fermecător al Ericăi.

Inteligentă, simpatică şi îndrăgostită, Erica simte că viaţa ei a luat-o în sfârşit pe o direcţie clară. Dar asta nu înseamnă că a terminat terapia. Dr. Tom se întoarce şi o face să trăiască alte regrete din trecutul ei…chiar şi câteva regrete din propriul lui trecut.

Cu şase luni în urmă, Erica Strange avea o viaţă haotică. Nu avea slujbă, iubit şi cu siguranţă nu se întrevedea nicio lumină la orizont. Dar apoi l-a cunoscut pe Dr. Tom. El i-a oferit o provocare; dacă dorea să îşi rezolve problemele, el putea s-o ajute, dar dacă îşi lua acest angajament, nu mai putea să dea înapoi. Erica s-a întors în trecut, devenind o tânără cu mintea unui adult şi având posibilitatea să schimbe greşelile.

Acum că Erica are iubitul perfect, o carieră strălucitoare la început şi familia mai apropiată ca oricând, mai are nevoie de terapie? Erica va descoperi curând că oricât de mult am călători, mereu mai avem mult de parcurs. Şi, odată ce ai luat un angajament, nu mai există cale de întoarcere.

Sezonul 2 din În mintea Ericăi se anunţă promiţător, după succesul înregistrat de primul sezon. Chiar producătorii executivi ai serialului, David Fortier şi Ivan Schneeberg, declarau: „Suntem încântaţi că telespectatorii s-au îndrăgostit de serialul În mintea Ericăi. Ştiam de la început că acest serial va continua mult timp, pentru că porneşte de la o idee originală, are o echipă minunată şi un scenariu incredibil, dar este îmbucurător să vezi că telespectatorii apreciază serialul. Sezonul al doilea promite să ofere o acţiune captivantă, poveşti şi mai fascinante şi să introducă unele personaje noi şi interesante.”

În mintea Ericăi – audienţă extraordinară în Canada si SUA:
• În mintea Ericăi a reprezentat un succes instant pentru CBC în Canada, înregistrând o audienţă medie de 6,1% de-a lungul celor 13 episoade, depăşind cu 13% media canalului pe anul 2008 şi atingând cifra de 1,4 milioane de telespectatori în fiecare săptămână.
• În mintea Ericăi a adus mai mulţi telespectatori canalului CBC, iar episoadele transmise lunea la ora 21:00 au crescut audienţa programelor principale în medie cu 124% pentru persoanele de peste 20 de ani şi cu impresionanta cifră de 207% pentru adulţii din grupul ţintă între 25 şi 54 de ani, plus o incredibilă cifră de 250% printre adulţii între 18 şi 49 de ani!
• Serialul, transmis în S.U.A., a înregistrat de la început creşteri ale audienţei pentru grupurile ţintă cheie, iar numărul de telespectatori a crescut cu 35% în primele nouă episoade pentru adulţii între 25 şi 54 de ani şi cu 24% printre adulţii între 18 şi 49 de ani.
• În mintea Ericăi este un serial popular printre telespectatorii olandezi, serialul depăşind cu mult media în prime time a postului Net 5 în prima jumătate a anului 2009.
• De asemenea, În mintea Ericăi a eclipsat serialul concurent – Samantha Who – în rândul femeilor între 20 şi 49 de ani, cumpărătorilor între 20 şi 49 de ani, având rezultate mai bune decât alte seriale de succes americane.

Aprecieri ale primului sezon:

„Este cel mai potrivit serial din televiziune pentru femeile inteligente care încă nu se iau cu totul în serios…Umple golul lăsat de Totul despre sex.” Entertainment Weekly

„Inteligent, sexy. Pentru cei care încă se află sub influenţa dăunătoare a filmului He’s Just Not That Into You (Despre bărbaţi şi nu numai), în care vieţile femeilor se schimbă doar când vor bărbaţii, probabil În mintea Ericăi va fi ca o băutură bună şi răcoritoare – un antioxidant care elimină radicalii liberi” New York Times

„O comedie-dramă spumoasă, pe alocuri provocatoare – un import din Canada care adoptă modul curent de gândire american, cu un amestec comic de anxietate personală şi nostalgie”. Variety

„Pur şi simplu minunat… un serial de televiziune foarte bun. Amuzant, inteligent şi nuanţat.” Globe and Mail

Bucuresti, 25.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *