free download 78 travel guides written by experts

Sezoane noi din „Finaluri fericite” si „Un varcolac adolescent” vin la AXN in luna iulie

În luna iulie, telespectatorii AXN vor avea ocazia să vadă premiera naţională a serialului Un vârcolac adolescent, care prezintă povestea unică a unui tânăr care se transformă în vârcolac. Printre noutăţile verii se numără şi al doilea sezon din Finaluri fericite. Pe lângă premiere, vă puteţi bucura şi de continuări ale premierelor anterioare – al treilea sezon din Cougar Town, primul sezon din Firma şi al şaptelea sezon din Minţi criminale.

Premiere în exclusivitate

Un vârcolac adolescent – sezonul 1
Premiera locală: marţi, 3 iulie, ora 22:00
Data difuzării: începând cu 10 iulie, în fiecare marţi, de la ora 22:00

Un vârcolac adolescent este o dramă plină de suspans despre transformarea în vârcolac. Totul are loc pe fundalul vieţii contemporane de adolescent şi a unei poveşti de dragoste romantice, însă interzise. Astfel, vă puteţi bucura de o abordare altfel a clasicului film. Scott McCall a fost întotdeauna un singuratic şi de multe ori chiar a trecut neobservat. El vrea să fie recunoscut, câtuşi de puţin, astfel încât să iasă din starea de anonimitate în care se află la liceu. Stiles îl convinge să meargă într-o noapte în pădure, să se alăture poliţiei, care caută un cadavru. În întuneric însă, Scott se întâlneşte cu o creatură care îl atacă. Tânărul abia scapă cu viaţă şi se alege cu o muşcătură gravă. Ziua următoare îi aduce numai surprize stranii lui Scott la şcoală, iar viaţa lui nu va mai fi niciodată la fel.

Finaluri fericite – sezonul 2
Premiera locală: marţi,17 iulie,ora 21:00
Data difuzării: începând cu 24 iulie, în fiecare marţi, de la ora 21:00

Nunta lui Alex cu Dave trebuia să marcheze cea mai fericită zi a vieţii lor. Însă când Dave e părăsit la altar, Max, Brad, Jane şi Penny se întreabă dacă vor trebui să aleagă între cei doi sau acest grup de prieteni are tot ce-i trebuie pentru a rămâne împreună? Asta în condiţiile în care fiecare eveniment devine o negociere. Alex şi Dave ajung în cele din urmă la un armistiţiu. Chiar şi aşa, despărţirea lor schimbă totul şi complică vieţile celor din grup. Toţi ajung să-şi pună la îndoială propriile alegeri. În ciuda provocărilor cu care se confruntă, ei sunt încrezători că prietenia care îi leagă va rezista.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *