Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sezoane in premiera din „Anatomia lui Grey” şi „Dr. House”, din 1 mai, la TVR 1

În fiecare marţi şi miercuri, de la ora 21.00, câte două episoade ale celor două seriale

Luna mai aduce, pentru telespectatorii TVR 1 amatori de seriale cu temă medicală, două surprize de proporţii: ei se vor putea delecta cu sezoane în premieră ale unora dintre cele mai apreciate şi premiate seriale de gen: Anatomia lui Grey şi Dr. House.

În fiecare marţi şi miercuri seară vom putea urmări câte două episoade despre „arta chirurgiei", despre cazuri medicale neobişnuite, dar şi despre iubire şi relaţiile mai mult sau mai puţin dificile dintre medici. Personaje controversate, ambiţioase, cu un trecut nu uşor de povestit, relaţii în continuă evoluţie, replici, intrigi şi fapte de-a dreptul stupefiante ne vor ţine din nou în faţa micilor ecrane, cu sufletul la gură, timp de două ore.

Pe 1 mai, de la ora 21.00, TVR 1 difuzează primele două episoade din cel de-al şaptelea sezon al îndrăgitului Anatomia lui Grey, serial laureat cu două Globuri de Aur, patru premii Emmy şi numeroase alte premii. Viaţa medicilor de la Seattle Grace Mercy West Hospital a fost bulversată, după ce, în finalul sezonului 6, un personaj pătrunsese înarmat în spital, împuşcând mai mulţi medici, pe unii dintre ei mortal. Primele episoade sunt axate, aşadar, pe efortul medicilor de a-şi reveni, fizic şi emoţional, din şocul pe care l-au trăit. Cristina face planuri de nuntă, Derek renunţă la postul de conducere şi revine în sala de operaţii, iar Meredith îi spune, în sfârşit, despre sarcina pierdută…

Miercuri, pe 2 mai, la aceeaşi oră, avem programare la Dr. House. În premieră, TVR 1 difuzează cel de-al cincilea sezon în simulcast cu TVR HD. Gregory House ar fi cu siguranţă cel mai teribil coşmar al oricărui pacient, dacă nu ar fi posesorul unui intelect aparent infailibil, după cum el însuşi mărturiseşte: “I’m almost always eventually right.” Începutul sezonului îl surprinde pe Dr. House în faţa unei situaţii care îl face să-şi neglijeze pacienţii: Wilson, prietenul său de-o viaţă, decide să părăsească spitalul. După accidentul în care şi-a pierdut logodnica, întreaga scală de valori a lui Wilson pare să se fi răsturnat: „Nu mai suntem prieteni, House. Nici nu cred că am fost vreodată”, sunt cuvintele cu care Wilson îl lasă perplex pe Dr. House.

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *