free download 78 travel guides written by experts

SETRIO SOFT a devenit Microsoft Certified Partner

Setrio Soft, companie dezvoltatoare, in principal, a aplicatiilor software pentru farmacisti si medici de familie,  are de astazi statutul de Microsoft  Certified Partner .

„Compania Setrio Soft a devenit Microsoft Certified Partner in baza testelor pentru Microsoft Windows Server 2003 si Microsoft SQL Server 2000-2005 a aplicatiilor iPharma, BizPharma si BizMedica.

Pentru Setrio Soft  aceasta competenta reprezinta o recunoastere in plus a expertizei sale in folosirea tehnologiilor Microsoft, cat si a experientei acumulate in ultimii ani.
Competenta a fost castigata atat prin testarea compatibilitatii aplicatiilor iPharma, BizPharma si BizMedica cu sistemul de operare Microsoft Windows Server 2003 si cu serverul de baze de date Microsoft SQL Server 2000- 2005, cat si prin feedback-ul pozitiv, continuu, primit de la clienti. Pentru Setrio Soft satisfacerea nevoilor clientilor reprezinta o prioritate. ” a declarat Marius Ciuperca,  Director General al companiei Setrio Soft

Despre principalele aplicatii Setrio Soft
iPharma este considerata a fi puntea de legatura dintre farmacistul client si distribuitor, iPharma a fost creata pentru a simplifica realizarea unei comenzi.
BizPharma este solutia software integrata ce permite eficientizarea activitatii unei farmacii sau a unui lant de farmacii.

BizMedica este un sistem informatic complet si usor de utilizat, conceput special pentru gestionarea activitatii cabinetelor de medicina familiei.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *