free download 78 travel guides written by experts

Sesiuni de informare si training

RELUAREA SESIUNILOR DE INFORMNARE SI TRAINING LA BRUXELLES
~ program adresat mediului de afaceri, autoritatilor publice si expertilor  ~

Ne face placere sa va reaminitim ca Biroul de Lobby, componenta a Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro), proiect fondat in octombrie 2004 cu sprijinul Programului PHARE al Uniuniii Europene sub coordonarea Fundatiei EUROLINK – Casa Europei a reluat seria sesiunilor de informare si training la institutiile UE de la Bruxelles.

Reamintim ca acest proiect a  demarat în luna decembrie 2005 cu o prima sesiune avand ca participanti 25 de manageri si intreprinzatori mici si mijlocii care s-au instruit cu privire la oportunitatile si modul de utilizare a Fodurilor Structurale, dar si a altor programe europene deschise direct si Romaniei prin  Comisia Europeana.

Pe acesata cale, facem cunoscut organizatiilor si companiilor interesate de o mai buna comunicare si reprezentare a intereselor corporative pe langa institutiile UE, precum si de incheierea unor parteneriate cu parteneri din diverse state europene cu birouri de reprezentare la Bruxelles, ca acest ciclu de sesiuni va continua in cursul primei jumatati a acestui an.

Scopul  principal este de a sprijini o mai buna intelegere a modului de luare a deciziilor la Bruxelles, care afecteaza activitatea tuturor companiilor si organizatiilor din Statele Membre ale Uniunii Europene. Totodata, in contextul pregatirii momentului aderarii efective a Romaniei, grupurile de participanti vor avea sansa unui lobby direct si eficace, care sa apropie obiectivele lor specifice de cadrul si politicile generale/sectoriale promovate in actuala etapa de Comisia Europeana si de Parlamentul European.

Avem onoarea sa invitam autoritatile publice, reprezentantii grupurilor de interese social-economice, organizatiile profesionale, companiile de consultanta etc., motivate sa organizeze  in mod profesionalist misiuni de acest gen, sa se adreseze in scris Secretariatului Casei Europei  precizand punctele specifice de interes si rezervand perioada de desfasurare cu cel putin o luna inaintea derularii deplasarii. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *