Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sesiune de informare la Cluj

privind Schemele de Grant din cadrul Programul de Cooperare Elvetiano-Roman

Organismul Intermediar Elvetian (OIE), organizează marţi, 19 iunie 2012, la Cluj, sesiunea de informare privind Schema de grant pentru ONG-uri şi Schema de grant pentru Parteneriate din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Român.

Evenimentul va avea loc in parteneriat cu Primaria Cluj Napoca, Str. Petru Maior Nr. 2, Sala mare a Primariei, între orele 10:30 – 13:30.

Programul de Cooperare Elveţiano – Român îşi propune să finanţeze proiecte ale căror obiective vin în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare ale societăţii romaneşti.

Prima Cerere de propuneri de proiecte lansată în data de 10 mai 2012 în cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri, pune la dispoziţia organizaţiilor 2.000.000 CHF – pentru Componenta Social şi 600.000 CHF – pentru Componenta Mediu şi are ca obiectiv consolidarea organizaţiilor neguvernamentale din România şi susţinerea participării lor active în procesul formulării de politici.

Prima Cerere de propuneri de proiecte lansată în 21 mai 2012 în cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate îşi propune să contribuie la promovarea şi consolidarea parteneriatelor instituţionale dintre partenerii români şi elveţieni, pentru a contribui la soluţionarea provocărilor specifice dezvoltării, la întărirea capacităţii şi structurilor partenerilor instituţionali români, pentru a beneficia de valoarea adăugată elveţiana şi a contribui la întărirea parteneriatelor. Suma disponibilă spre finanţare este de 2.500.000 CHF.

Sesiunea de informare va furniza detalii referitoare la cele două Cereri de propuneri de proiecte, iar reprezentanţii FDSC vor răspunde întrebărilor adresate de participanţi privind aspecte specifice legate de pregătirea proiectelor. La eveniment, sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, autorităţilor/instituţiilor publice, mass media.

Mai multe informaţii despre Schema de grant pentru ONG-uri şi Schema de grant pentru Parteneriate sunt disponibile pe site-ul FDSC.

Menţionăm că participarea la eveniment este gratuită. Organizatorii nu asigură transportul şi/sau cazarea participanţilor.

Următoarele sesiuni de informare vor avea loc în, Călăraşi, Timişoara, Galaţi. Detaliile şi formularele de inregistrare legate de participarea la aceste sesiuni sunt disponibile AICI.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *