SES SIRIUS anunta numirea unui nou director general

SES SIRIUS a anunţat ieri desemnarea unui nou director general, în persoana lui Hakan Sjodin, începând cu data de 10 septembrie. Noul director va prelua conducerea de la Per Norman cu doar câteva luni înainte de lansarea celei mai recente investiţii majore a companiei: satelitul Sirius 4, cea mai mare investiţie realizată de o companie suedeză în echipamente destinate lansării în spaţiu. ”Venirea mea la conducerea companiei coincide cu unul dintre cele mai importante momente din istoria SES SIRIUS – lansarea noului nostru satelit, care va avea loc peste câteva luni”, a declarat Hakan Sjodin. “Piaţa de servicii de satelit este în creştere, în special datorită lansării de noi posturi de televiziune şi datorită faptului că noile canale HDTV necesită o lăţime de bandă mult mai mare decât canalele TV tradiţionale. În acest context, Sirius 4 poate reprezenta soluţia salvatoare, venită în întâmpinarea cererii din ce în ce mai mari pentru capacitate sporită de transmisie. În acelaşi timp, noul satelit asigură extinderea acoperirii geografice a SES SIRIUS către est, având ca rezultat deschiderea către pieţe şi oportunităţi de afaceri noi.”

Hakan Sjodin lucrează în cadrul companiei încă din 2001, cel mai recent post ocupat fiind acela de Vicepreşedinte al departamentului de vânzări. Înainte de venirea la SES SIRIUS, Hakan Sjodin a lucrat timp de 16 ani la Nokia, în departamente de marketing şi vânzări pentru diverse tipuri de produse, în principal echipamente de satelit şi multimedia.

Noul director general are o experienţă solidă în cadrul industriei şi a stabilit deja o relaţie profesională strânsă cu clienţii SES SIRIUS.

Fotografii cu Hakan Sjodin sunt disponibile la //www.ses-sirius.com/press-releases/new-managing-director-for-ses-sirius/

Bucuresti, 31.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *