Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Serviciul HBO GO disponibil pentru clienti de televiziune Romtelecom

HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, este disponibil de astăzi pentru clienţii Romtelecom Dolce şi Dolce Interactiv cu abonamente MAXPAK, în premieră la nivel naţional.

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul HBO GO, video-on-demand dedicat abonaţilor MAXPAK şi accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet. Noul serviciu va fi accesibil tuturor abonaţilor MAXPAK care au o conexiune la internet si sunt clienţi Romtelecom pe platformele de satelit şi IPTV. De la aceeaşi dată, clienţii MAXPAK Romtelecom au acces gratuit, timp de două luni, la serviciul HBO GO.

Serviciul HBO GO permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe calculator, tabletă sau smartphone (platformele Android şi iOS), de oriunde există acces la o conexiune la internet de mare viteză, oricând şi ori de câte ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. HBO GO oferă peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie producţii noi.

Serviciul lansat de HBO beneficiază de cea mai nouă tehnologie care adaptează calitatea imaginii în funcţie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă şi fără întreruperi a programelor. Serviciul pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO premium, chiar înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele TV.

HBO GO oferă abonaţilor săi:
· 150 de ore de filme de succes în premieră în fiecare lună
· peste 600 de ore de producţii originale HBO
· acces instant la filmele şi serialele preferate, dar şi la materiale exclusive
· interfaţa uşor de utilizat
· posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
· toate episoadele serialului preferat urmărite consecutiv
· episoade difuzate înainte de premiera la TV
· conţinut actualizat săptămânal, disponibil timp de cel puţin patru săptămâni

Începând cu data de 2 aprilie, HBO GO va fi disponibil pentru abonaţii DOLCE Romtelecom. Mai multe informaţii despre serviciul HBO GO pot fi găsite pe www.hbogo.ro sau www.romtelecom.ro.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *