Shadow

Serviciul DriveNow s-a lansat la Budapesta cu modele premium BMW şi MINI

Budapesta este primul oraş care a lansat noul serviciu public de car-sharing, DriveNow, cu o flotă de peste 200 de modele BMW şi MINI

Bucureşti/Budapesta. Pe 29 aprilie, DriveNow, parte a celui mai mare serviciu de car-sharing SHARE NOW şi deţinut de BMW Group, a debutat în regiunea Europei Centrale şi de Est, primul oraş fiind capitala Ungariei. Începând de luni, flota DriveNow formată din automobile premium a devenit disponibilă pentru utilizatorii din Budapesta. Până la sfârşitul primei săptămâni, opt modele BMW şi MINI diferite vor fi disponibile în flota de peste 200 de automobile. Maşinile pot fi închiriate la tarife per minut, per oră sau per zi. De la anunţarea serviciului la 11 aprilie, mai mult de 10.000 de utilizatori s-au înregistrat la DriveNow.

Flota include modelele BMW Seria 1, Seria 2 Active Tourer, BMW X1 şi X2, precum şi modelele MINI cu trei, respectiv cu cinci uşi, dar şi MINI Cabrio. Treptat, modelele BMW i3 vor deveni disponibile şi ele pentru utilizatori.

În plus faţă de tarifele per minut şi per zi, automobilele pot fi închiriate pe piaţa internă şi cu pachete orare (de 3, 6 sau 9 ore). În funcţie de model, tarifele de închiriere variază între 99 şi 129 forinţi per minut, iar tariful per minut poate scădea până la 62 de forinţi pe minut pentru pachetele orare.
Serviciul este disponibil pe o suprafaţă de 63 km2, aplicaţia DriveNow acoperind majoritatea zonelor centrale din Budapesta. Utilizatorii pot părăsi zona de acoperire cu maşinile, însă închirierea poate fi închisă doar în zona de acoperire.

DriveNow has started operations in Budapest

“Am înregistrat un interes deosebit de la anunţarea serviciului, având peste 10.000 de înscrieri prin aplicaţia DriveNow. Suntem foarte onoraţi de această primire, ceea ce arată că există potenţial pe piaţa internă de car-sharing. Acum, cel mai important lucru pentru noi este ca clienţii noştri să fie cât mai mulţumiţi cu serviciul nostru”, a declarat Péter Fischer, director general al Wallis Autómegosztó Kft.

Cei care au împlinit vârsta de 21 de ani şi deţin un permis de conducere valabil se pot înregistra prin intermediul aplicaţiei DriveNow sau pe site-ul drive-now.hu.

La finalul perioadei gratuite de înregistrare, vă puteţi înscrie în continuare pentru o reducere de 4.990 de forinţi pentru prima lună în DriveNow. Promoţia durează până pe 29 mai, după care taxa de înregistrare va fi de 9.990 de forinţi. În ambele cazuri, există un bonus de 25 de minute.

DriveNow este un serviciu de car-sharing

DriveNow este un serviciu european de car-sharing, care funcţionează fără o locaţie centrală şi care, în conformitate cu principiul schimbului de maşini flexibil şi spontan, aduce mai aproape modelele premium ale mărcilor BMW şi MINI – sub forma unei flote de automobile cu motoare termice şi electrice. DriveNow este o divizie a BMW Group. În februarie 2019, BMW Group şi Daimler AG au reunit inovaţiile serviciilor de car-sharing DriveNow şi car2go sub umbrela joint-venture-ului de car-sharing SHARE NOW.

SHARE NOW este un serviciu de partajare a maşinilor

Închiriază un automobil oriunde, oricând: acesta este SHARE NOW. În calitate de pionier şi lider de piaţă al serviciilor de car-sharing, SHARE NOW are peste patru milioane de utilizatori în 30 de oraşe mari din întreaga lume şi o flotă de peste 20.000 de automobile, dintre care 3.200 sunt maşini electrice. De la înregistrare, toate etapele de închiriere a unui automobil se realizează printr-o singură aplicaţie de smartphone. SHARE NOW este un răspuns durabil pe termen lung la problemele majore de mobilitate urbană, deoarece reduce semnificativ numărul de automobile care rulează pe drumurile metropolitane: un model SHARE NOW înlocuieşte opt automobile private în circulaţie, în timp ce ponderea unei maşini din serviciul car-sharing este de şase ori mai mare decât a propriului automobil. SHARE NOW exploatează cea mai mare flotă din lume fără locaţie centrală: în patru oraşe europene, 100% din flotă este alcătuită din automobile cu emisii zero, în timp ce modelele exclusiv electrice şi plug-in hybrid rulează în 13 metropole de pe Bătrânul Continent. serviciu. În prezent, SHARE NOW – joint-venture-ul cu automobile BMW, Mercedes-Benz, MINI şi smart – funcţionează în marile oraşe din Europa şi America de Nord, extinzându-şi poziţia de lider pe piaţă în domeniul serviciilor de car-sharing fără locaţie centrală. SHARE NOW este unul dintre cele cinci servicii de mobilitate operate de BMW Group şi Daimler AG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *