Shadow

Serviciile foto și video, indispensabile pentru nunta ta

Pentru o nuntă reușită, trebuie să adaugi la „rețetă” ingredientele potrivite, iar serviciile foto și video pentru nuntă sunt esențiale! Nu vei obține amintiri mai plăcute decât printr-un album foto și un montaj video al marelui eveniment! Iată, pe scurt, ce presupun serviciile foto și video pentru nuntă, conform echipei deGALfoto.

eGALfoto

Servicii foto pentru nuntă

Ziua nunții va fi plină de momente neprevăzute, surprize, emoții diverse, momente speciale, totul într-o agitație caracteristică evenimentului. Prin urmare, este esențial să aveți o chimie bună cu fotograful nunții voastre astfel încât să vă înțelegeți din priviri, prin gesturi scurte sau prin mesaje rapide. De asemenea, comunicarea dinaintea evenimentului contează și ea mult, întrucât fotograful trebuie să fie cât mai familiarizat atât cu programul zilei și momentele cheie, cât și cu așteptările voastre cu privire la albumul foto final.

Fiecare etapă are farmecul ei, iar fotograful deGALfoto vă va însoți constant, pentru a nu rata niciun moment magic. Ca să îți faci o primă idee privind întreaga experiență, iată cum va decurge totul:

1. Ședința foto din timpul pregătirii mirilor – aceștia îi vor avea alături de ei pe nași, părinți, socri și de domnișoarele și cavalerii de onoare, cât timp se pregătesc până la cel mai mic detaliu; sunt incluse aici și fotografii din timpul machiajului și al coafatului miresei, dar și tradițiile precum prinderea voalului sau ruperea turtei miresei.

2. La biserică – în timpul cununiei religioase, fotograful va urmări momentele-cheie și va surprinde emoțiile și entuziasmul tuturor celor prezenți; ulterior, se vor face mini-ședințe foto cu invitații în fața bisericii.

3. Ședința foto de după cununia religioasă – de obicei, are loc doar cu mirii, într-o locație aleasă împreună, care să permită surprinderea unor cadre minunate; cele mai populare alegeri pentru ședința foto în București sunt locațiile în aer liber, precum parcurile sau grădina botanică, dar și zonele centrale cu o arhitectură deosebită.

deGALfoto
deGALfoto

4. Petrecerea de la restaurant – orele pline de distracție și voie bună, în care mirii, nașii, familia și prietenii sărbătoresc împreună marele eveniment; fotograful va cunoaște programul general al serii, pentru a nu rata momente-cheie precum dansul mirilor, furatul miresei, sosirea tortului sau aruncatul buchetului.

Desigur, pe lângă acestea, sunt disponibile și diverse alte servicii pentru nunți, precum sesiuni foto de tip save the date (celebrând logodna), pentru cununia civilă sau cele de tip trash the dress (într-o locație inedită, de obicei la 1 lună, 6 luni sau 1 an de la nuntă). Iar pachetul foto pentru nuntă poate include și cabină foto la restaurant – o alegere tot mai populară printre cuplurile tinere.

Servicii video pentru nuntă

Pe lângă amintirile în format foto, și cele video sunt extrem de prețioase. Lasă un cameraman cu experiență să fie regizorul evenimentului vostru, filmând atât momentele cheie de la biserica și de la petrecere, cât și scene pline de veselie de pe ringul de dans sau urări de bine transmise de cei dragi. În plus, dacă ai petrecerea într-o locație în aer liber, poți solicita și filmarea cu drona, pentru rezultate spectaculoase!

Însă nu doar în ziua nunții poți apela pentru servicii video, ci și la cununia civilă. Chiar dacă este un eveniment mai restrâns, un cameraman pentru cununia civilă poate fi o alegere foarte inspirată, pentru ca la final să aveți un montaj video reușit, atât cu scene de la cununia civilă, cât și cu scene de la nuntă. În cele din urmă, nu uita că și la oficiul de stare civilă veți spune un „da” foarte important, care va deveni o amintire valoroasă în anii viitori.

deGALfoto

Serviciile video atât pentru cununia civilă, cât și pentru cea religioasă și pentru petrecerea de nuntă, vor spune povestea magică a uniunii voastre. Asemenea unui album foto, și un montaj video reușit, făcut pe melodii alese dinainte de voi, vă va transporta înapoi în timp, pentru a retrăi emoțiile marelui eveniment!

Creează amintiri prețioase atât pentru voi, cât și pentru cei dragi, prin alegerea unui pachet de servicii foto+video pentru nuntă. Asigurând în prealabil o comunicare deschisă privind așteptările, vă veți bucura de rezultate minunate, pe care le veți prețui pentru tot restul vieții!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *