free download 78 travel guides written by experts

Serviciile de voce si SMS sunt disponibile clientilor Vodafone Romania

pe cursele Emirates Airline si Malaysian Airlines

· Clientii Vodafone Romania pot utiliza telefoanele mobile pentru apeluri si SMS in roaming pe curse aeriene ale liniilor Emirates Airline si Malaysian Airlines

Vodafone Romania anunta lansarea serviciului de roaming care permite clientilor sai utilizarea telefonului mobil si in timpul zborurilor cu avionul. Incepand de astazi, clientii Vodafone Romania, atat abonatii cat si utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1, pot efectua apeluri si pot trimite mesaje text pe mai multe curse aeriene ale companiilor Emirates Airline si Malaysian Airlines.

Tariful pentru un apel efectuat in timpul zborului este de 2,65 Euro /minut, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel, de 0,63 Euro. Pentru apelurile primite, abonatii Vodafone Romania vor beneficia de tariful de 2,2 Euro / minut, iar utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1 de 0,89 Euro credit / minut. SMS-urile expediate vor fi taxate cu 0,75 Euro / SMS pentru abonati si cu 0,45 Euro / SMS pentru clientii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1. Primirea unui mesaj text este gratuita. Tarifele mentionate nu includ TVA.

Clientii Vodafone Romania vor putea utiliza telefonul mobil in timpul calatoriei cu avionul dupa ce aeronava atinge altitudinea de croaziera, prin selectarea retelei AeroMobile.

Noul serviciu de roaming la bordul aeronavelor este oferit clientilor Vodafone Romania in urma acordului incheiat cu operatorul Telenor Mobile Aviation AS (TMA). In prezent, serviciul de roaming aerian este disponibil la bordul unui numar de 22 de aeronave ale companiei Emirates Airline, precum si al unei aeronave apartinand Malaysian Airlines, care dispun de echipamentul de comunicatii necesar. Cele 23 de aeronave acopera Australia si numeroase destinatii europene si asiatice, incluzand China si Japonia.

Mai multe destinatii vor fi adaugate pe masura ce vor fi incheiate acorduri cu alte linii aeriene si sistemul de comunicatii va fi instalat in aeronavele acestora. In plus, Vodafone Romania va extinde in curand oferta de roaming aerian pentru a oferi clientilor sai acces la servicii de date prin GPRS.

In prezent, clientii Vodafone Romania pot utiliza serviciile GSM in roaming in 140 de tari / teritorii, prin 305 operatori, iar serviciile GPRS sunt disponibile in 72 de tari / teritorii, prin 139 de operatori.

Bucuresti, 11.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *