Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Serviciile de plati electronice Payzone, disponibile prin sistemul SmartCash POS de la Magister

Pentru a veni în întâmpinarea comercianților mici și mijlocii, companiile Magister și Payzone au încheiat un parteneriat strategic în baza căruia serviciile de reîncarcare tip prepay și plată electronică a facturilor vor fi disponibile în magazinele care utilizează sistemul SmartCash POS, dezvoltat de Magister Software. Astfel, clienții retailerilor ce utilizează platforma SmartCash RMS își vor putea achita direct la casa de marcat facturile de utilități sau reîncărca electronic cartelele de telefonie mobilă.

Serviciile Payzone (reîncărcare cartele preplătite și încasare facturi) sunt integrate direct în sistemul SmartCash POS, la fiecare casă de marcat nefiind necesare alte dispozitive pentru procesarea tranzacțiilor electronice, ci doar o conexiune la Internet. Toate tranzacțiile sunt înregistrate direct în sistemul informatic al magazinului simultan cu emiterea bonului, asigurând astfel securitatea tuturor încasărilor. Retailerii au acum evidența exactă a sumelor încasate prin serviciile Payzone, pe casieri și pe schimburi.

Payzone este, actualmente, cea mai extinsă rețea de tranzacții electronice din România, iar SmartCash RMS cea mai răspândită platformă software pentru retail din România.

„Disponibilitatea serviciilor online de plată electronică direct în casa de marcat este o premieră absolută în țara noastră. Este pentru prima dată când servicii de plăți online sunt operate direct în sistemele informatice POS fără a mai fi nevoie de utilizarea unor dispozitive externe specializate sau a unor canale de comunicație proprietare. Sistemul pus la punct în cooperare de Magister și Payzone permite acum efectuarea acestor tranzacții în deplină siguranță, folosind o simplă conexiune la Internet. Astfel, fiecare terminal SmartCash POS din magazin poate deveni și punct de încasare pentru plăți electronice fără niciun cost suplimentar. Sperăm că, prin acest nou set de functionalități, să sporim competitivitatea comercianților care utilizează platforma noastră software. Aceștia pot acum să-și atragă în magazine mai mulți clienți, oferindu-le, alături de mărfurile proprii, o paletă largă de servicii, în continuă dezvoltare”, a declarat dl. Dor Bujor Pădureanu, director general Magister Software.

“Integrarea serviciilor de reîncărcare electronică și plăți de facturi în sistemul informatic POS destinat comercianților mici și medii le conferă acestora facilități ce până acum erau rezervate marilor lanțuri de retail: siguranța absolută a tranzacțiilor și încasărilor, accesul la rapoarte de încasări în timp real și, nu în ultimul rând, decongestionarea punctului de vânzare. Parteneriatul cu Magister se înscrie în strategia de dezvoltare Payzone, strategie ce urmărește promovarea unor soluții moderne de plată care să aducă un plus de valoare atât partenerului de retail, cât și clientilor acestuia”, a declarat dna. Cristina Constantin, director general Payzone.

Despre Magister

Magister oferă soluții complete hard-soft pentru magazine mici sau medii, individuale sau în rețea. Soluțiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite și urmărite, astfel încât clientul să beneficieze de schema optimă de exploatare a soluției primite.

Magister este dezvoltatorul platformei software SmartCash RMS, singurul brand românesc de software pentru managementul magazinelor mici și medii, individuale sau în rețea, având în portofoliu zece produse complementare, rezultatul multor ani de experiență în domeniul retail. Este singura suită românească de produse software ce acoperă complet și complex nevoile comercianților mici și mijlocii.

Despre Payzone

Payzone este prezentă în România din anul 2005 și operează o retea de soluții de tranzacții electronice amplasate în peste 11.500 de puncte de vânzare prin intermediul a mai mult de 4.400 de distribuitori și parteneri de retail. Prin intermediul acestora se distribuie serviciile de reîncărcare electronică a cartelelor de telefonie mobila și televiziune prin satelit.

Din 2008, Payzone furnizează servicii de încasare facturi pentru un număr de peste 20 de furnizori de servicii și utilități, precum și servicii financiare.

Payzone a dezvoltat și implementat în piață o platformă de tranzacții electronice utilizată cu succes atât în mediul financiar non-bancar, cât și în mediul comercial, fiind primul furnizor alternativ de servicii de plată care a realizat o integrare online pentru plata facturilor de utilități.

Bucuresti, 25.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *