Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Serviciile de media ale Idea Bank vor fi administrate de BPN Romania

bpnBPN România va gestiona serviciile de media ale Idea Bank, agenția fiind desemnată câștigătoarea unei licitații organizate la sfârșitul anului trecut.

Creativitatea și strategia de comunicare au fost ingredientele care au diferențiat oferta BPN în procesul de licitație, agenția urmând a se ocupa de serviciile de strategie media, planning, buying, research și digital.

„Ca întotdeauna, echipa BPN a căutat să ofere acea perspectivă unică și inovatoare în strategia de comunicare propusă, iar acest lucru s-a dovedit a fi câștigător. Suntem încrezători că acesta este doar primul pas într-un parteneriat de business de lungă durată între BPN și Idea Bank ”, a declarat Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN România.

“Ne-am dorit un partener altfel, care să rezoneze cu brand-ul Idea::Bank – simplu, clar, deloc sofisticat dar original și îndrăzneț. Am găsit în BPN o echipă entuziastă, cu o excelentă expertiză în 360˚ media, creativitate în implementare și o strategie eficientă și măsurabilă. Toate acestea ne-au dat încredere că împreună putem pregăti o lansare de impact a brandului și campanii eficiente ulterior.” declară Ștefania Cristescu , Marketing & PR Director Idea::Bank

Echipa BPN care se va ocupa de contul Idea Bank este formată din Raluca Mateescu – Head of Digital&Strategy, Bogdan Mincu – Senior integrator, Valentina Chirică – Media integrator, Diana Oancea – Digital Media Manager, Iuliana Nechifor – Researcher. Din partea Idea::Bank echipa este formată din: Ștefania Cristescu – Marketing & PR Director, Cristina Sacuiu (Popovici) – Head of Advertising și Andrei Birsan – Marketing Project Manager.

Despre BPN – BPN este o agenție de media full-service, membră a rețelei globale IPG Mediabrands. Cele 36 de birouri BPN din 28 de țări administrează bugete de media de peste 1 miliard $ , fiind partenerul de business a peste 200 de clienți din întreaga lume. In Romania, agenția este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, Lowe & Partners, Golin, SENIORHYPER, MobileWorks şi Medic One.

Bucuresti, 27.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *