Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Servicii medicale gratuite si discount-uri uriase – doar la Baby Boom Show

RomexpoBaby Boom Show continua pregatirile pentru cea mai mare editie de toamna de pana acum! Intre 5 si 8 noiembrie, cei mari si cei mici sunt asteptati in Pavilionul Central ROMEXPO cu proiecte indraznete – unice in randul evenimentelor similare.

Servicii medicale gratuite
Continuand proiectele implementate in premiera la editia de primavara a Baby Boom Show, organizatorii ofera din nou posibilitatea ca mamicile si viitoarele mamici sa beneficieze de consiliere medicala gratuita.

Clinica Baby Boom Show sustinuta de MedLife, un proiect unic la nivel mondial, ofera o serie de servicii medicale GRATUITE pentru gravide si copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani, in urmatoarele specializari: ginecologie/ecografie, neonatologie si pediatrie. Peste 50 de ore de consiliere sunt oferite gratuit de medicii clinicilor MedLife.

In completarea serviciilor Clinicii Baby Boom powered by MedLife a fost creat Centrul de Recuperare Medicala Baby Boom powered by Kinetobebe. In cadrul acestuia, parintii isi pot duce copii la sedinte gratuite de evaluare motrica si de logopedie oferite de medici specializati in dezvoltarea copiilor.
Pentru detalii si programari – //www.babyboomshow.ro/vizitatori/clinica-baby-boom/doresc-programare.html si //www.babyboomshow.ro/vizitatori/centrul-kinetobebe.html

Baby Boom Show

Discount-uri de pana la 70%
Mii de produse cu discount-uri dintre cele mai atractive – asta promit cei peste 100 de expozanti ai editiei de toamna a Baby Boom Show.

Jucarii, puzzle, hainute, carucioare, cosmetice pentru copii si multe altele vor beneficia de discount-uri ce pornesc de la 10% si ajung pana la -70%!
Pentru lista completa a discount-urilor, accesati: //www.babyboomshow.ro/vizitatori/discounturi.html

Date generale despre eveniment:
Baby Boom Show
5-8 noiembrie 2015, Pavilionul Central ROMEXPO
PROGRAM DE VIZITARE
► 5 – 7 noiembrie, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
► 8 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00
ACCES: auto si pietonal– POARTA B (B-dul Expozitiei)
►Tarif bilet intrare pavilion expozitional: 10 Ron

Bucuresti, 22.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *