Baby Boom Show 2022
Shadow

Servicii de inchirieri auto din aeroport – De ce trebuie sa apelezi la o firma de incredere?

Atunci cand alegi un serviciu de inchirieri auto Bucuresti aeroport, in mod sigur iti doresti calitate si un pret avantajos. Mai mult, daca serviciile oferite se ridica la nivelul asteptarilor tale, atunci poti colabora pe termen lung cu firma care iti pune la dispozitie respectivele servicii.

Afla din randurile de mai jos de ce este important sa colaborezi cu o companie de profil si ce etape trebuie sa urmezi.

inchirieri auto Bucuresti

sursa foto

Serviciul de inchirieri auto Bucuresti aeroport

Despre serviciul de inchirieri auto din aeroport este bine sa stii ca, este un serviciu care vine in sprijinul tau indiferent de scopul calatoriei tale. Vei avea posibilitatea de a inchiria o masina direct din aeroport cu care te poti deplasa ori in interes de serviciu, ori in interes personal. Mai mult, poti utiliza autoturismul pe termen lung, mediu sau scurt. Preturile acestor servicii sunt accesibile si poti beneficia de diverse oferte. De exemplu: numar nelimitati de km, servicii si asistenta rutiera telefonica 24/7, servicii de tractare, posibilitatea de a conduce masina in afara tarii.

Alege din timp o masina

Daca stii ca urmeaza sa calatoresti, atunci este indicat sa rezervi o masina din timp. In felul acesta te vei bucura de modelul pe care ti-l doresti si poti beneficia de preturi mai mici. Important este sa stii ca, daca vei avea nevoie de masina pentru o perioada mai lunga de timp, atunci pretul de inchiriere va fi mult mai mic in comparatie cu pretul de inchiriere pe termen scurt. Alege intotdeauna un model de masina adaptat cu nevoia ta. Pentru oras specialistii recomanda sa alegi o masina de dimensiuni reduse, pe care o poti parca cu usurinta. In situatia in care utilizezi masina pentru calatorii lungi, atunci alege un model spatios si confortabil. Este important sa te simti cat mai comod in masina, mai ales daca vei petrece multe ore la volan.

Cum poti plati pentru serviciul de inchirieri auto?

Daca alegi sa rezervi o masina on-line pe site-ul companiei de profil, atunci este bine sa stii ca poti face plata in acelasi mod, on-line. Asigura-te ca ai contul alimentat si urmeaza instructiunile afisate pe site. O alta varianta de a plati pentru masina inchiriata este cu numerar sau transfer bancar. In functie de preferinte alege cea mai buna si usoara varianta pentru tine.

Cum poti intra in posesia masinii inchiriate?

Daca ai ales sa rezervi o masina on-line si ai completat toate datele, atunci masina te va astepta in locatia dorita de tine si la ora aleasa. De exemplu: in aeroport, astfel incat dupa ce ai aterizat sa te poti deplasa cu usurinta acolo unde ai nevoie. Bineinteles, exista si posibilitatea de a ridica masina de la sediul companiei de inchirieri auto. Nu uita sa participi la inspectia masinii si sa te asiguri ca in cazul in care autoturismul are diverse avarii, acestea sunt notate in fisa de inchiriere.

Cum predai masina inchiriata?

Vei preda masina inchiriata asa cum ai stabilit in contract. Din acest motiv este indicat sa te gandesti ce locatie alegi si ce ora. In functie de compania de unde inchiriezi, exista posibilitata sa fii taxat suplimentar in cazul in care depasesti ora sau modifici locatia, fara sa anunti din timp. Nu uita sa alimentezi autoturismul cu aceeasi cantitate de carburant cu care l-ai preluat.

Daca vrei sa colaborezi cu o firma inchirieri auto care detine experienta in domeniu, atunci acceseaza site-ul pricecarz.com. Vei descoperi numeroase modele de masini, astfel incat sa faci cea mai potrivita alegere pentru tine. Nu uita, poti sa inchiriezi masina de la aeroport si in felul acesta, vei scapa de grija transportului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.