free download 78 travel guides written by experts

Server-ul Dell PowerEdge 2900 III – cel mai bun raport

preţ/performanţă potrivit standarduluI TPC-C

Serverul PowerEdge™ 2900 III de la Dell este acum lider pe piaţă, oferind cel mai bun raport preţ/performanţă conform standardului  TPC-C (Transaction Processing Performance Council).

Rezultatul preţului per tranzacţie este cel mai bun din industrie, potrivit standardului TPC-C, cu 97.083 de tranzacţii pe minut având un raport preţ/performanţă de 0,68$/tpmC (tranzacţii pe minut).1 PowerEdge 2900 III a atins recordul mondial pentru raportul preţ/performanţă potrivit standardului TPC-C fiind echipat cu baza de date Oracle® Database 11g Standard Edition One, rulând pe serverul Microsoft® Windows® 2003 cu procesor Intel® Quad-Core Xeon® de 2.83 GHz.

Sistemul PowerEdge 2900 III în configuraţia tower dual-socket sau 5U oferă utilizatorilor o platformă flexibilă concepută pentru a face faţă celor mai solicitante sarcini de lucru şi cerinţe ale aplicaţiilor.  2900 III poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicaţii, precum baze de date, mesaje şi virtualizare.

“Obiectivul Dell de a simplifica mediul IT sporeşte valoarea produselor pentru utilizatori, indiferent de cerinţele şi dimensiunile companiilor acestora,” a declarat James Quarles, director  solutions marketing, Dell EMEA. “Certificarea şi testarea asigură fiabilitatea serverelor Dell PowerEdge pentru a oferi cea mai mare performanţă pentru bazele de date, la preţuri accesibile.”

1TPC şi denumirea standardului TPC-C sunt mărci înregistrate ale Transaction Processing Performance Council. Comparaţia preţ/performanţă a luat în calcul cele mai bune rezultate conform standardului TPC-C, din data de 20 iunie 2008. Pentru cele mai noi rezultate, vizitaţi //www.tpc.org/tpcc/. Configuraţia PowerEdge 2900 III este disponibilă din data de înscriere (16 iunie 2008).

Bucuresti, 30.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *