Kinodiseea

Serialul “YAMAN” revine la Kanal D

KanalDIncepand din 29 iulie, Kanal D va difuza sezonul doi din serialul “YAMAN”
Kanal D continua sa aduca telespectatorilor cele mai bune seriale turcesti. “Yaman”, serialul care a cucerit inimile romanilor, revine pe micul ecran cu un nou sezon, incepand din 29 iulie, la Kanal D.

Kanal D readuce in atentia publicului personajele carismatice si povestile complicate din “YAMAN”. Din distributie fac parte si actori cu care publicul din Romania este deja familiarizat. Pe Cagatay Ulusoy, interpretul lui Yaman, publicul are ocazia sa-l urmareasca si in serialul “Feriha”, iar Baris Falay, care il interpreteaza pe avocatul Selim, a jucat in “Ezel” – serial de succes difuzat de Kanal D.

Yaman este personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Cand Yaman este luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez si de catre sotia acestuia, Ender, acestia nici nu banuiesc ce schimbari va produce acest tanar in vietile lor si ale celor din jur. Mert, fiul lor educat si introvertit, il considera pe Yaman frate si prieten caruia ii impartaseste modul lui ciudat de a privi lumea, dar si incercarile si necazurile prin care trece in incercarea de a castiga inima lui Eylül. Yaman se va indragosti curand de Mira Beylice, dar dragostea lor este incercata permanent de incapacitatea tinerilor indragostiti de a scapa de trecut si de prejudecatile celor din jur.

Ultimele trei episoade din serialul “Dila” vor putea fi urmarite de telespectatori incepand de miercuri, 29 iulie, de la ora 20:00, in parallel cu serialul “Yaman” care se va difuza de la ora 21:00. Incepand de luni, 3 august, serialul Yaman ii va lua locul productiei “Dila”, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Yaman

Distributie:
Cagatay Ulusoy (cunoscut publicului din serialul FERIHA) – Yaman, un adolescent inteligent, dar care a crescut intr-o familie cu probleme. Tatal natural a parasit familia de multa vreme, iar cel vitreg se poarta dur cu copiii sotiei.
Serenay Sarîkaya – Frumoasa Mira, fiica mai mare a lui Faruk, este cea mai populara tanara din cartierul bogatasilor.
Taner Olmez – Mert, fiul lui Selim și al lui Ender, este un adolescent foarte cultivat, dar introvertit. Singurii sai prieteni sunt eroii benzilor desenate.
Mine Tugay – Ender, mama lui Mert, sotia lui Selim, este arhitect de success si fiica unui om de afaceri de succes.
Bariș Falay (a jucat in EZEL) – Selim este un avocat de succes care provine dintr-o familie saraca. A avut sansa de a fi ajutat si a mers pe drumul drept urcand in ierarhia sociala. In facultate s-a indragostit de Ender, o fata foarte bogata, care i-a devenit sotie.

Bucuresti, 14.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *