free download 78 travel guides written by experts

Serialul TVR „Mad Men”, multipremiat aseara la Gala Emmy

Duminică seară a avut loc la Los Angeles cea de-a 62-a gală a premiilor Primetime Emmy, la care drama „Mad Men" s-a numărat printre marile câştigătoare.

Având 17 nominalizări, serialul TVR 1 „Nebunii de pe Madison Avenue – Mad Men” a câştigat la ediţia din acest an premiul la categoriile „Cel mai bun scenariu”, „Cel mai bun serial dramă” şi „Cea mai bună coafură”. Este pentru a treia oară consecutiv când „Mad Men” câştigă premiul pentru „Cel mai bun serial dramă", îmbogăţind astfel palmaresul deja impresionant obţinut în numai trei ani: nouă Premii Emmy, patru Globuri de Aur şi alte 29 de de trofee şi distincţii internaţionale.

Acţiunea serialului se petrece în New-York-ul anilor ’60 şi redă stilul de viaţă al angajaţilor din agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue. Povestea se centrează în jurul competiţiei acerbe dintre cei care au ridicat vânzările la rang de artă. Serialul face o incursiune atât în viaţa profesională cât şi în cea de familie a unor personaje-cheie din lumea publicităţii anilor ’60.

Tot aseară, îndrăgitul bucătar Jamie Oliver, ale cărui documentare sunt difuzate la TVR 2 încă din 2004, a câştigat premiul Emmy la categoria „Cel mai bun Reality Show” cu programul: „Jamie Oliver’s Food Revolution”

Premiile „Primetime Emmy” sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences şi recompensează excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time.

Bucuresti, 30.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *