free download 78 travel guides written by experts

Serialul “Sotia perfecta”, difuzat de Diva Universal, a fost nominalizat

la trei categorii importante ale premiilor Globurile de Aur

Se apropie sezonul premiilor în cinematografie! Primul eveniment major din 2014 sunt Globurile de Aur, care vor fi decernate la Los Angeles, pe 12 ianuarie. Cu o lună înainte de gală – joi, 12 decembrie 2013 – s-au anunțat nominalizările pentru cea de a 71-a ediție a ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur.

Serialul Soția perfectă a fost nominalizat la trei categorii importante: Cel mai bun serial TV (dramă), Julianna Margulies, interpreta Aliciei Florrick, candidează la Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță într-un serial TV (dramă), iar rolul avocatului Will Gardner din Soția perfectă i-a adus actorului Josh Charles o nominalizare la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial TV (dramă).

Iată ce a declarat Julianna Margulies după anunțarea nominalizărilor: “Mulțumesc Asociației Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association) pentru că au onorat serialul nostru, Soția perfectă, cu trei nominalizări. Noul sezon al serialului este extraordinar și e o onoare să primim recunoașterea din partea HFPA. Felicitări colegului meu, Josh Charles, și creatorilor serialului, Robert și Michelle King.”

La rândul său, actorul Josh Charles a spus: “Mulțumesc Asociației Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association) pentru că a deșteptat în dimineața aceasta un leneș somnoros cu vestea bună despre nominalizarea la Globurile de Aur!”

Robert King și Michelle King, Producători executivi și creatori ai serialului Soția perfectă au declarat: “Nu avem cuvinte să decriem cât de fericiți suntem la aflarea veștii de azi, nominalizările HFPA sunt o recunoaștere nu numai a serialului, ci și a Juliannei și a lui Josh.”

Sezonul 5 al mult-premiatului serial Soția perfectă va fi difuzat la Diva Universal, în premieră, începând de duminică, 19 ianuarie 2014, la ora 21:00.

Bucuresti, 13.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *