Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Serialul multi-premiat DR. FOSTER revine la DIVA cu al doilea sezon, în luna noiembrie

Serialul britanic trepidant Dr. Foster revine la DIVA cu cel de al doilea sezon, care are premiera joi, 2 noiembrie, la ora 21:00.

Mult așteptatele episoade ne dezvăluie noul capitol din viața medicului Gemma Foster (Surrane Jones). Povestea continuă la doi ani după ce aceasta a făcut publice, în modul cel mai dramatic cu putință, aventura și trădările fostului ei soț, Simon (Bertie Carvel), obligându-l să părăsească orașul. În noul sezon, viața Gemmei este dată peste cap atunci când Simon se întoarce. Temându-se de urmările revenirii fostului ei soț, ea se luptă să îi descopere secretele și să afle ce se petrece cu fiul lor, Tom (Tom Taylor). Gemma îl pune pe fiul lor pe primul loc, chiar dacă ea și Simon se urăsc de moarte. Dar oare pot cei doi foști soți să lase deoparte resentimentele, de dragul copilului lor?

Primul sezon al serialului Dr. Foster, care s-a bucurat de un mare succes, i-a prezentat publicului pe soții Foster, un cuplu aparent fericit de peste 30 de ani, din suburbiile engleze. Gemma a renunțat la viața urbană pentru a se stabili în orășelul natal al lui Simon, mica localitate Parminster, având familia pe care și-a dorit-o mereu. O persoană respectată în comunitate, un medic de succes și mamă, aceasta a crezut că își trăiește visul, până în momentul în care au început să apară probleme în mariajul ei și a constatat că viața ei nu este nici pe departe atât de idilică precum credea.

Dr Foster, sezon 2

Noul sezon, în premieră la DIVA, ne arată și mai multe secrete și surprize pe care Gemma le descoperă și cu care trebuie să se confrunte, după întoarcerea lui Simon în micul oraș.

Nu pierdeți premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, numai la DIVA. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod.

DR. FOSTER

SEZONUL 2

DOSAR DE PRESĂ

Dr. Foster este un serial dramatic britanic de succes, despre medicul Gemma Foster, al cărei soț are, în primul sezon, o aventură extraconjugală.

În sezonul 1, soţii Foster sunt un cuplu de 30 şi ceva de ani, cu o căsnicie fericită şi un copil. Ea este medic şi directorul propriei clinici, el e dezvoltator imobiliar. Când l-a cunoscut pe soţul ei, Simon (Bertie Carvel), în Londra, acum 14 ani, Gemma Foster (Suranne Jones) a renunţat la viaţa citadină pentru a se stabili în orăşelul natal al lui Simon, Parminster: aici şi-a creat viaţa de familie pe care şi-a dorit-o întotdeauna. Acum, Gemma este o figură respectată a comunităţii, medic generalist şi mama lui Tom (Tom Taylor) – care are 11 ani –, trăind o viaţă aparent perfectă şi din exterior, şi din interior. Dar momentul în care dr. Foster îi pune fularului soţului ei în cuier şi observă un fir de păr blond pe el este cel în care viaţa i se transformă într-una plină de haos şi îndoieli. Gemma va fi forţată să analizeze cât de idilică este cu adevărat viaţa ei şi dacă oraşul în care locuieşte chiar înseamnă „acasă” pentru ea. Trecutul şi prezentul lui Simon nu sunt ceea ce par, iar investigaţiile Gemmei descoperă că acesta nu a ascuns de ea un singur secret.

Sezonul al doilea al serialului britanic ne arată ce se întâmplă la doi ani după deconspirarea lui Simon și răzbunarea Gemmei. Când Simon se întoarce în micul oraș, Gemma vrea să afle de ce o face și problemele continuă să apară în cele mai neașteptate moduri.

DISTRIBUȚIA:
Suranne Jones – Dr. Gemma Foster
Bertie Carvel – Simon Foster
Tom Taylor – Tom Foster
Thusitha Jayasundera – Ros Mahendra
Martha Howe-Douglas – Becky
Shazia Nicholls – Julie
Jodie Comer – Kate Parks
Clare-Hope Ashitey – Carly
Adam James – Neil

Scenariul: Mike Bartlett

Producători executivi:
Roanna Benn
Greg Brenman
Jude Liknaitzky
Matthew Read

SINOPSISURI EPISODICE:

Episodul 1
La doi ani după ce Doctorul Gemma Foster a dezvăluit atât de dramatic trădarea soţului ei, forţându-l să plece din oraş, acesta se întoarce şi îi destabilizează din nou viaţa.

Episodul 2
În timp ce îşi revine în urma întoarcerii lui Simon, Gemma se chinuie să îi descopere secretele şi să afle ce se întâmplă cu Tom.

Episodul 3
Gemma simte că Tom ar trebui să fie pus pe primul loc, în ciuda situaţiei tensionate dintre ea şi Simon. Dar vor putea oare cei doi să îşi lase neînţelegerile deoparte de dragul fiului lor?

Episodul 4
Simon simte că el şi Kate vor putea, în sfârşit, să trăiască liberi, departe de umbra atuncată de Gemma. Dar oare Kate poate avea cu adevărat încredere în el?

Episodul 5
Gemma face tot posibilul pentru a-şi recupera vechea viaţă şi trece peste toţi cei care îi stau în cale. Dar dacă a împins lucrurile prea departe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *