free download 78 travel guides written by experts

Serialul „Disparitia” va avea premiera in exclusivitate la AXN,

inainte de lansarea sa in Statele Unite ale Americii, pe 15 martie

În această primăvară, AXN vă oferă premiere în exclusivitate, una după cealaltă. Sezonul a fost deschis de Firma, un serial original AXN, iar acum urmează Dispariţia/Missing, un serial plin de mister şi evenimente inexplicabile. AXN va aduce serialul publicului din România în aceeaşi zi, dar înainte de premiera din Statele Unite ale Americii. Premiera naţională va avea loc pe 15 martie, de la ora 22:20.

La AXN veţi avea parte de şi mai mult divertisment în lunile ce vor urma. După premiera serialului Firma, în februarie, acum este rândul ca un nou serial, cu una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood, Dispariţia, să îi încânte pe telespectatorii AXN. Aceştia vor fi încântaţi atât de protagonişti, cât şi de intriga serialului. Locaţiile extraordinare şi întorsăturile neaşteptate de situaţie îi vor uimi pe telespectatori, în timp ce vor afla cât de departe este dispusă să meargă o mamă pentru a-şi proteja familia.

De la moartea tragică a soţului ei, Becca şi-a construit întreaga lume în jurul fiului ei, Michael. Când acesta primeşte o bursă de studii în Roma, Becca nu încearcă să-l ţină pe loc. Însă temerile ei devin realitate atunci când Michael dispare. Fostul agent CIA nu poate să stea acasă şi să nu facă nimic. Becca începe propriile ei investigaţii. Folosindu-se de abilităţile ei de fost agent secret, ea porneşte în căutarea fiului său. Pentru asta însă redeschide răni vechi şi înfruntă imposibilul. Toţi cei care se află în spatele dispariţiei lui Michael vor realiza în scurt timp că Becca nu este o mamă care să nu fie luată în serios.

Becca este interpretată de Ashley Judd, cunoscută publicului din filme precum Obsesia, Evadata sau Crimă de înaltă trădare. Paul Winstone, un fost agent CIA, este jucat de Sean Bean, un actor britanic cunoscut datorită rolurilor sale din Stăpânul Inelelor şi serialul HBO Urzeala tronurilor. Agentul Dax Miller, mâna dreaptă de la conducerea CIA din Europa de Vest, este interpretat de Cliff Curtis. Acesta a apărut în filme precum Greu de ucis 4, Zi de instrucţie sau Regii deşertului.

Noul serial va fi difuzat în exclusivitate în România la AXN înainte de premiera sa din SUA, datorită diferenţei de fus orar.

Din 15 martie, în fiecare joi, de la ora 22:20, AXN va difuza în premieră şi în exclusivitate un episod din serialul Missing/Dispariţia.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *