free download 78 travel guides written by experts

Serialul CALIFORNICATION in premiera si in exclusivitate la HBO Romania

din 3 noiembrie 2007

David Duchovny revine în televiziune cu  serialulul  Californication care îl are în centrul acţiunii pe Hank Moody (Duchovny). Eroul din Californication se străduieşte să îşi crească fiica în vârstă de 13 ani, dar încă mai simte ceva pentru fosta iubită Karen (Natascha McElhone), iar totul se întâmplă în timp ce este procupat să se reapuce de scris.

Obsesia protagonistului pentru cinste şi comportamentul său autodistructiv –băutură, droguri şi relaţii dubioase – contribuie la distrugerea, dar, în egală măsură, şi la îmbogăţirea carierei lui.
David Duchovny (Hank Moody)

David Duchovny este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood. Actorul principal din serialul produs de Fox Television, „The X-Files”, show care s-a bucurat de un succes imens, a obţinut o nominalizare la Emmy pentru actor în rol principal, o nomonalizare pentru apariţia sa în serialul de comedie "The Larry Sanders Show" şi rolul său dintr-un alt mare succes de televiziune, serialul ”SEX AND THE CITY”. În ianuarie 1997, Duchovny a câştigat un premiu Globul de Aur pentru cel mai bun actor principal într-un serial. În total, David Duchovny a fost nominalizat de trei ori la Premiile Globul de Aur, de trei ori la Screen Actors Guild Awards şi o dată la TV Critic pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic.

Serialul va fi programat la HBO în fiecare vineri incepand din 3 noiembrie, de la ora 20.00. Primul sezon contine 12 episoade. Serialul Californication este produs de Showtime.

Bucuresti, 17.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *