free download 78 travel guides written by experts

Serialul „Bibliotecarii” („The Librarians”) vine la Diva la o zi dupa premiera in S.U.A.

Serialul în zece părți marca Electric Entertainment, bazat pe seria de filme Bibliotecarul, cu Noah Wyle în rolul principal, are premiera luni, 8 decembrie

Noul serial TV de aventuri Bibliotecarii (The Librarians), produs de Electric Entertainment, va fi lansat în peste 100 de ţări simultan, având premiera în România la Diva, la 24 de ore de la debutul american, pe TNT, din decembrie 2014. Luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, Diva difuzează primele două episoade din Bibliotecarii. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

În noul serial de aventuri, telespectatorii din Australia, Asia, Europa şi America Latină îl vor putea urmări din nou pe Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgenţă) în rolul său din trilogia de filme The Librarian, alături de Rebecca Romijn (X-Men).

Alături de Romijn, în această producţie mai joacă actorii Christian Kane (Escroci de treabă), Lindy Booth (Dimineaţa morţii) şi John Kim (Pacific), în rolurile membrilor unei echipe care protejează comorile mistice ale lumii, şi John Larroquette – laureat al Premiului Emmy (Night Court, Deception) – în rolul supraveghetorului acestora.

Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Flynn Carsen (Noah Wyle, din Spitalul de urgență, Falling Skies) pare un simplu bibliotecar, angajat la celebra Bibliotecă Metropolitană din New York, dar sub această clădire se află sediul vechi de secole al aventurierilor și cercetătorilor care investighează artefacte ciudate și periculoase și care salvează lumea de amenințările supranaturale. Aceasta este Biblioteca, iar Flynn este Bibliotecarul.

Când o organizație malefică antică, numită Frăția ªarpelui, amenință să distrugă tehnologia și să readucă magia în lume, Flynn și noul său Gardian, Colonelul Eve Baird (Rebecca Romijn, din King and Maxwell, X-Men), trebuie să recruteze trei oameni extraordinari, foști candidați la funcția de Bibliotecar, pentru a lucra împreună. Această echipă de Bibliotecari trebuie să o ia înaintea Frăției ªarpelui, pentru a pune mâna pe mitica Coroană a Regelui Arthur – un artefact de mult pierdut, care îi oferă posesorului control asupra oricărui alt obiect magic. Ajunsă în mâini greșite, Coroana poate declanșa puteri devastatoare în întreaga lume.

Urmăriți la Diva, în premieră în România, primele două episoade ale serialului Bibliotecarii (The Librarians) luni, 8 decembrie, de la ora 21:00. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

Bucuresti, 10.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *