free download 78 travel guides written by experts

Serial Diva Universal premiat la SAG Awards

JULIANNA MARGULIES CASTIGA PREMIUL SCREEN ACTORS GUILD PENTRU ROLUL DIN “SOTIA PERFECTA”

Seara trecuta, (Duminică, 30 ianuarie 2011) actrita Julianna Margulies, laureată a Premiilor Emmy, a fost distinsa cu Premiul SAG Award pentru cea mai buna actrita într-un serial, “Sotia perfecta”, pentru a doua oara consecutiv, la ediţia anuala cu numărul 17 a Premiilor Screen Actors Guild, din Los Angeles. Acest premiu vine după ce anul trecut Julianna Margulies a castigat Globul de Aur pentru “Cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune” si a fost nominalizata la aceeasi categorie luna aceasta pentru interpretarea exceptionala a rolului de sotie neindreptatita, Alicia Florrick.

Serialul difuzat in premiera la Diva Universal o urmăreşte pe Alicia, sotia unui politician, care a devenit femeie de cariera dupa ce sotul ei ajunge in spatele gratiilor, in urma unui scandal politic si sexual. Cel de-al doilea sezon incepe cu sotul ei, politicianul Peter Florrick (Chris Noth) din Chicago, care acum este arestat la domiciliu, inconjurat de o familie care si-a schimbat atitudinea fata de el din cauza infidelitatilor lui si care nu e sigura ca-l vrea inapoi.

In Romania – noul sezon al serialului “Sotia perfecta” a avut premiera aseara la Diva Universal si continua in fiecare duminica de la 21.00.

Lista completa a castigatorilor SAG Awards 2011 poate fi gasita aici: //www.sagawards.org/media-pr/press-releases/screen-actors-guild-honors-outstanding-film-and-television-performances-17th.

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *