free download 78 travel guides written by experts

Seria WAGS ATLANTA are premiera la E! vineri, 12 ianuarie, la 22:00

Televiziunea E! anunță premiera seriei WAGS Atlanta, care se alătură seriilor de succes WAGS Miami și WAGS LA și duce telespectatorii în culisele lumii exclusiviste a soțiilor și iubitelor unora dintre cei mai buni sportivi profesioniști contemporani. Episoadele vor fi difuzate săptămânal, vinerea, la 22:00, începând din 12 ianuarie.

WAGS Atlanta documentează stilul luxos și dramatic de viață din lumea exclusivistă a superstarurilor sportive, din perspectiva femeilor care le stau alături. Doamnele din Atlanta trăiesc viața fără a privi înapoi și sunt legate printr-o ierarhie strictă de reguli nescrise, fără interdicții și fără filtre, în celebra viață socială a elitelor din Atlanta. Aceste femei ambițioase și puternice dau volumul la maximum și mizează pe șarmul lor, pentru a-și îndeplini visurile.

WAGS Atlanta

În această nouă serie, le urmărim pe cele mai fierbinți cupluri din oraș, în atmosfera ospitalieră specifică sudului Statelor Unite ale Americii. WAGS Atlanta oferă privitorilor detalii inedite despre soțiile și iubitele sportivilor celebri, printre care se numără Ariel Anderson, Niche Caldwell și Kierra Douglas. În noile episoade vom vedea cum își clădesc propriul brand, cum se leagă și dezleagă prieteniile sau relațiile sentimentale urmărite de presă și cum fac față vieții mondene din Atlanta. Urmăriți-le pe cele nouă femei care fac parte din acest grup exclusivist, în care iubirea și sprijinul reciproc sunt presărate cu doze considerabile de dramatism!

Nu ratați premiera seriei WAGS Atlanta vineri, 12 ianuarie, la ora 22:00, numai la E!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *