free download 78 travel guides written by experts

Seria R de la SAPPHIRE trece la segmentul mainstream

SAPPHIREIn continuarea lansării de plăci grafice bazate pe arhitectura GCN (graphics core next) de la AMD, SAPPHIRE Technology lansează primele modele din seria R7, ce adoptă multe dintre caracteristicile seriei R9 dar la un preţ mai accesibil.

Modelul R7 260X de la SAPPHIRE se adresează în mod special gamerului dar beneficiază de caracteristici avansate pentru utilizatorul de acasă sau cel profesionist. Cu 2GB de memorie GDDR5 cu overclocking din fabrică la 1650MHz (6.6GHz efectivi), 896 procesoare stream şi clock-uri de 1150MHz această placă dispune de performanţe mai mult decât decente. Cu suport pentru DirectX 11.2 arhitectura este realizată pentru a rula cele mai noi aplicaţii şi jocuri chiar şi la rezoluţii HD sau chiar mai mult.  Pentru optimizarea performanţelor se pot utiliza mai multe plăci grafice în configuraţie AMD CrossFire pe o placă de bază compatibilă.

SAPPHIRE R7 260X dispune de tehnologia TruAudio de la AMD, introdusã initial vârfului de gamã şi anume R9 290X. Tehnologia AMD TrueAudio oferã un nivel avansat de conţinut audio, ce va înconjura gamerii cu un mediu audio realist fie cã este redat prin cãşti sau boxe. Un procesor audio dedicat din nucleul grafic pune la dispoziţia modelului SAPPHIRE R7 260X capacitatea de a oferi o sonorizare clarã în detaliu ce include ecouri şi medii realiste cu sunet surround.

SAPPHIRE R7 260X

Display-ul poate fi de asemenea captivant, cu suport pentru utilizare în mod simultan a trei monitoare în AMD Eyefinity fãrã a fi nevoie de adaptori activi. Configuraţia de ieşiri include Dual-link DVI-I (cu adaptor VGA inclus), Dual link DVI-D, Displayport 1.2 ºi HDMI. Interfaţa HDMI 1.4a oferã suport pentru format stereoscopic 3D iar ieşirile HDMI şi Displayport oferã suport pentru rezoluţii Ultra HD 4K.

SAPPHIRE R7 260X beneficiazã de toate caracteristicile arhitecturii AMD GCN, inclusiv App Acceleration, tehnologie AMD Image quality enhancement, tehnologie AMD Powerplay™ Power management technology, tehnologie AMD PowerTune technology cu Boost şi AMD ZeroCore Power.

SAPPHIRE R7 260X este disponibilă acum prin partenerii etail şi retail SAPPHIRE.

Bucuresti, 09.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *