free download 78 travel guides written by experts

Seria Jazz Night Out 2016 se încheie cu un spectaculos concert al pianistului american Robert Glasper

La Jazz Night Out au concertat anul acesta în București unii dintre cei mai apreciați artiști ai lumii: Joshua Redman, Anouar Brahem, Omar Sosa, Dhafer Youssef, Hindi Zahra sau Victor Wooten.

Finalul de an este rezervat pianistului american Robert Glasper, care la 38 de ani este deja o prezență nelipsită de la marile festivaluri de jazz ale lumii.

Pianistul va concerta în premieră în România pe 28 noiembrie în București la Sala Radio în cadrul seriei de concerte Jazz Night Out organizate de Twin Arts, și pe 29 noiembrie în Cluj în sala Auditorium Maximum, eveniment organizat de inițiatorii festivalului Jazz In The Park.

Cu trei nominalizări și două premii Grammy câștigate pentru Best R&B album în 2013 și Best Traditional R&B Performnace în 2015, Glasper a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale: Erykah Badu, Kanye West, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Norah Jones, Stevie Wonder, Hindi Zahra sau John Scofield.

În 2015, Robert Glasper a compus muzica și aranjamentele instrumentale pentru filmul biografic Miles Ahead despre Miles Davis, artist care a avut un impact hotărâtor asupra sa.

În septembrie 2016 artistul și-a lansat al zecelea disc, ArtScience pe care îl va prezenta în București alături de grupul său, Robert Glasper Experiment.

Pregătiți-vă pentru un show imprevizibil cu cel mai cool pianist american contemporan, o călătorie care vă poate purta în cele mai neașteptate zone muzicale, de la jazz la neo-soul, hip-hop, gospel, R&B, dar în care veți recunoaște și piese Nirvana, Soundgarden sau David Bowie.
 

Program & Bilete

București: 28 noiembrie 2016, ora 20:00, Sala Radio. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30.

Biletele pentru acest eveniment costă 115, 135, 155 de lei, în funcție de categorie, și pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturești şi Humanitas, benzinăriile OMV, CinemaPro) şi online pe www.eventim.ro.

Cluj-Napoca:
29 noiembrie 2016, ora 20:00, sala Auditorium Maximum.
Accesul în sală se face începând cu ora 19.00.
Biletele pot fi cumpărate cu 85, 110 și 135 de lei de pe eventim.ro și de pe biletmaster.ro: goo.gl/1WwsZg.

Detalii pe www.twinarts.ro, www.jazzinthepark.ro şi paginile de Facebook Twin Arts, Jazz Night Out, Jazz in the Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *