Visualfest 2022
Shadow

Seria de termostate T4: răspunsul pentru nevoia de simplitate

Milioane de oameni încă folosesc termostate învechite, complicate și ineficiente din punct de vedere energetic pentru controlul cazanele și sistemelor de încălzire. Concepută pentru imobile rezidențiale și comerciale mici, Seria de termostate programabile T4 simplifică setarea temperaturii, oferind nivelul de utilizare și control automat așteptat de clienți de la tehnologia actuală. Beneficiind de accesorii și cablaje standardizate, Seria T4 simplifică mult și procesul de instalare.

Noua gamă de termostate programabile Honeywell Home T4 de la Resideo este concepută pentru mai multă eficiență energetică și o interacțiune minimă din partea utilizatorilor. Termostatele T4 au caracteristici inteligente care asigură obținerea automată a unor beneficii complet integrate privind eficiența energetică pentru utilizatori și un control simplu al nivelului de confort. Astfel, produsul oferă:

  • Interfață intuitivă care permite ajustarea optimă a temperaturii în mod facil
  • Funcționare în regim de încălzire / răcire
  • Elemente de optimizare care permit memorarea modului de încălzire al unei camere, cu interacțiune și efort minim din partea utilizatorilor și nivel de eficiență energetică superior.

Instalarea termostatelor din Seria T4 este facilă și se face în doar trei pași: cablaj, alimentare și testare, urmată de configurare, care se face anterior predării echipamentului către proprietarul casei. Modelul wireless este furnizat cu un receptor nou, reconceput cu un conductor-bară care se ridică, tip flip-up, pentru a simplifica și mai mult procesul de instalare.

Setare temperatura termostat T4

„Am lansat seria Honeywell Home T4 pentru economie automatizată de energie și schimbarea percepției privind sistemele de control ale echipamentelor de încălzire, văzute ca fiind complicate. Acum, aceste termostate pot fi folosite cu ușurință atât de proprietari, cât și de instalatori. Nu orice instalator dorește să ajusteze sisteme de control. La fel este și în cazul utilizatorilor. Așadar, am urmărit să răspundem unei nevoi concrete a unui segment de piață. Există o cerere reală pentru termostate ușor de utilizat, moderne, programabile, cu nivel de automatizare asociat de clienți tehnologiilor moderne pentru creșterea eficienței energetice – tocmai asta face T4”, a declarat Gelu Olteanu, Romania Country Sales Leader.

T4 este compatibil cu orice tip de cazan, fiind ușor de instalat și utilizat, creat pentru simplificarea modului de programare a temperaturii din încăperi. Termostatul este disponibil în două modele: T4 standard, cu fir, ideal pentru soluții de modernizare și T4R wireless, cu control opțional OpenTherm prin intermediul unei receptor, permițând o trecere ușoară de la un receptor wireless existent. Ambele modele au mai multe funcții și caracteristici:

  • Display clar, ușor de utilizat, cu pictograme sugestive și accesare simplă a configurațiilor din meniu, prin simpla apăsare
  • Programare a temperaturii pentru șapte, cinci, două sau o zi, putându-se opta pentru patru sau șase configurații de temperatură independente în fiecare zi, în funcție de nevoile utilizatorilor
  • Funcție simplă de suprascriere a temperaturii, permițând utilizatorilor să facă ușor schimbări ocazionale
  • Setarea temperaturii în modul Away (Plecat), cu flexibilitatea de modifica numărul de zile
  • Trecerea automată la ora de vară sau de iarnă pentru un control eficient pe parcursul întregului an
  • Modul Standby cu protecție la îngheț reglabilă, pentru un plus de liniște (este disponibil un senzor exterior opțional).

Honeywell Home T4 este destinat proprietarilor de imobile rezidențiale și comerciale mici, fiind disponibil în rețelele de distribuitorii de echipamente de instalații, sisteme de încălzire și electronice. Seria T4 folosește sisteme de conectare și montare standard, oferind și instalatorilor o alternativă simplă, accesibilă, de câte ori se dorește înlocuirea termostatului vechi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați https://homecomfort.resideo.com/sites/Romania/ro-RO/Pages/T4.aspx.

Marca înregistrată Honeywell Home este folosită pe baza unei licențe pe termen lung oferite de Honeywell International Inc.

Numere catalog:
T4: T4H110A1081
T4R:Y4H910RF4072.

Leave a Reply

Your email address will not be published.