Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Seria de comedie Dating #NoFilte revine la e! cu un nou sezon începând de luni, 4 noiembrie, de la 22:00 și 22:30

Embed Code: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/y0OT25fvXOg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Toamna aceasta la E! revine seria de comedie Dating #NoFilter, cu două episoade consecutive, lunea de la 22:00, din 4 noiembrie. Sezonul doi din Dating #NoFilter surprinde într-un mod proaspăt, amuzant și sincer scena întâlnirilor pentru generația actuală, modernă care știe ce înseamă swipe right.

De la ghosting, mesaje pe Instagram și aventuri de o noapte, scena întâlnirilor moderne este mai complicată și mai amuzantă ca niciodată. În fiecare episod de 30 de minute sunt invitate trei perechi de comedianți, care vor face comentarii savuroase în timp ce urmăresc oameni singuri care au parte de cele mai ciudate, extravagante, unice sau surprinzătoare prime întâlniri. În timpul acestor întâlniri pe nevăzute comedianții își vor exprima părerea în stilul lor unic, iar pe măsură ce analizează fiecare poveste de dragoste, aceștia adaugă savoare momentelor tensionate sau amuzante din timpul unor situații foarte reale.

Ei sunt comedianții sezonului 2:

Cara Connors este un comediant, scenarist și scriitor în plină ascensiune, care a fost selectată să participe la Homegrown Gala din cadrul prestigiosului festival Just For Laughs din Montreal. Ea este scenaristul, creatorul și personajul principal al seriilor Cara Cooks – CBC, Every BLANK Ever și Cara Takes Up Space, ce va rula pe Out TV anul acesta. Cara a absolvit Second City Conservatory din Toronto și a făcut practică la The Groundlings și Upright Citizens Brigade. Cara este prezentă pe social media ca @caraconnscomedy.

E! DatingNoFilter S2

Kelsey Darragh este un YouTube vlogger, actriță și comediant care a captat atenția Americii după ce a devenit preferata fanilor de pe Buzzfeed cu segmentul Married vs. Single. Recent a fost selectată ca scenarist în cadrul festivalului Sundance New Voices 2019. A creat unul dintre produsele pentru platforma Comcast pe nume, Am I Doing This Right, o parodie pilot pentru canalele Oxygen, iar în prezent lucrează la un serial pentru Comedy Central. Kelsey este prezentă pe social media ca @Kelseydarragh.

Steve Furey este unul dintre noile apariții pe scena comediei. Abilitatea lui de a face comedie și de a acapara scena a atras atenția publicului din L.A. și a fost recunoscut recent de The World Famous Comedy Store. Furey are spectacole în cluburi și în cadrul festivalurilor din toată țara (SUA) alături de comedianți ca Nemr, Kyle Kinane, Natasha Leggero, Bobby Lee, Anthony Jeselnik, Ron White și Eddie Pepitone. Steve este, deasemenea parte din Follow That!, un spectacol lunar ce are loc la The World Famous Comedy Store. Steve este prezent pe social media ca @scubastevefurey.

Monroe Martin este un comedian în ascensiune, al cărui umor izvorăște din experiența maturizării în cadrul instituționalizat, alături de diverse familii, una mai disfuncțională ca alta. Abordarea extrem de sinceră în relatarea evenimentelor și personalitatea magnetică, îl ajută pe Martin să transforme experiențele traumatizante din copilărie în umor de cea mai bună calitate. Monroe a debutat în televiziune în 2014 în cadrul emisiunii Last Comic Standing- NBC și a facut parte din distribuția mai multor programe ca: Adam Devine’s House Party pe Comedy Central, Late Night With Jimmy Fallon, Guy Code pe MTV2, Joking Off pe MTV2, Comedy KO pe TRU și Big Jay Oakerson’s WYFD pe Seeso.com. A acceptat, deasemenea roluri în producțiile Aziz Ansari’s Master of None pe Netflix, The Jim Gaffigan Show pe TV land și Late Night de la Amazon Studios. Monroe este prezent pe social media ca @monroemartiniii.

Zach Noe Towers este comediant de stand-up, actor și scriitor. În prezent este implicat în producțiile Dating #NoFilter de la E! și în sezonul 3 din Dear White People pentru Netflix. Zach a fost selectat ca imagine a festivalului Montreal Just For Laughs și a fost desemnat unul dintre Comics To Watch in 2018 de către Time Out Magazine’s. Cel mai nou scenariu scris de el a fost vândut către A24, iar filmul său, KILLER FRIENDS (scris, regizat și interpretat de el) a fost prezent la festivaluri internaționale. Zach este prezent pe social media ca @zachnoetowers.

Nina Parker este co-prezentatorul emisiunii Nightly Pop și un corespondent pentru E! News, cu apariții și în cadrul E! Daily Pop, E! News, Live From E! pe Facebook și E! Live from the Red Carpet. Parker și-a început cariera în NBC în San Francisco înainte de a se muta în Los Angeles unde a ajutat la creșterea lui TMZ ca și vedetă, producător și manager de weekend pentru site-ul devenit show de televiziune. Nina Parker a avut numeroase apariții în calitate de expert în pop culture și în emisiuni ca The Wendy Williams show și The Talk și contribuitor pentru Access Live la NBC. Nina este prezentă pe social media ca @mzgossipgirl.

Emisiunea Dating #NoFilter este produsă de Lime Pictures și All3Media America. Sarah Tyekiff, Ben Crompton și Shauna Thomas sunt producători executivi. Urmăriți pe social media #DatingNoFilter sau pagina oficială de Facebook – Dating #NoFilter Group (URL: https://www.facebook.com/groups/datingnofilter/) sau @datingnofilter pe Instagram (URL: http://instagram.com/datingnofilter).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *