free download 78 travel guides written by experts

Seria BMW Films „The Hire” revine cu “The Escape”

Seria „The Hire”, cu Clive Owen şoferul unor modeles pectaculoase BMW, lansată la începutul anilor 2000, a creat milioane de fani, a marcat lumea publicităţii şi a internteului şi a ajuns chiar şi în colecţia permanentă MOMA New York. La 15 ani de la debut, revine cu Clive Owen şi Dakota Fanning în rolurile principale şi are premiera pe BMWFilms.com pe 23 octombrie.

Bucureşti/Woodcliff Lake. Noul scurtmetraj “The Escape”, care îi are printre protagonişti pe Clive Owen, Dakota Fanning, Jon Bernthal şi Vera Farmiga, va avea premiera pe BMWFilms.com la data de 23 octombrie. Filmul continuă în tradiţia “The Hire”, o serie de scurtmetraje unice lansate între 2001 şi 2002, care au câştigat repede milioane de fani şi au marcat scena internaţională a marketingului. Cele opt filme, lansate pe parcursul a două sezoane, au realizat o abordare complet nouă.


David Fincher, care este deja binecunoscut ca regizor al unor filme precum “The Game”, cu Michael Douglas, şi “Fight Club”, cu Brad Pitt, a fost producător executiv al primei serii. Autori, regizori şi actori renumiţi au adus la viaţă poveştile captivante. În fiecare film, actorul britanic Clive Owen a jucat rolul principal alături de un model BMW. Considerat a fi cel mai popular film al primului sezon, “Star” a avut-o pe Madonna ca protagonistă, alături Clive Owen şi un BMW M5. Scurtmetrajul a fost scris şi regizat de Guy Ritchie. Cea de-a doua serie, care a fost lansată în 2002, i-a avut ca producători executivi pe Ridley şi Tony Scott, alte două nume de calibru la Hollywood.

15 ani mai târziu, BMWFilms.com revine cu un film-omagiu, care îl va avea din nou pe Clive Owen la volan, iar partenerii săi sunt Dakota Fanning (“War of the Worlds”, “I am Sam”), Jon Bernthal (“The Punisher”, “Daredevil”) şi Vera Farmiga (“The Departed”, “Up in the Air”, „Closer to the Moon”). Filmul este semnat de regizorul sud-african laureat cu Oscar Neill Blomkamp (“District 9”, “Elysium”) şi produs pentru BMW of North America de către Geisel Productions din New York.

“The Escape” va avea premiera duminică, 23 octombrie 2016, la ora 13.00 (ora României), pe BMWFilms.com.

“Cred cu fermitate că «Plăcerea de a conduce» poate fi comunicată cu eficienţă prin poveşti emoţionale şi că, prin aceasta, putem consolida valorile principale ale mărcii BMW. Cu o realizare în stilul Hollywood, vedete globale, un regizor nominalizat la Oscar şi o abordare «online first» constantă, stabilim încă o dată noi repere pentru content marketing”, a explicat Hildegard Wortmann, vicepreşedinte executiv al mărcii BMW. “Noul scurtmetraj «The Escape» este conceput ca un omagiu pentru a 15-a aniversare a «The Hire». Clive Owen a fost nerăbdător de la început atunci când a auzit de planurile noastre. Suntem încântaţi să îl avem pe Clive din nou alături de noi – cu stilul său cool, el este perfect pentru rol.”

“The Hire” – serie de scurtmetraje BMW originale cu opt episoade unice

Primul sezon al “The Hire” a avut premiera pe BMWFilms.com la 26 aprilie 2001, cu “Ambush” regizat de John Frankenheimer, urmat de “Chosen” al lui Ang Lee, cel care avea să câştige Premiul Oscar pentru “Brokeback Mountain” şi “Life of Pi”. Cel de-al treilea film al seriei, “The Follow”, a fost regizat de Wong Kar-wai, iar în distribuţie au figurat Forest Whitaker, Adriana Lima şi Mickey Rourke. Completarea primului sezon a fost făcută de creaţia lui Guy Ritchie, “Star”, în care a apărut starul pop Madonna, şi de “Powder Keg”, cu Stellan Skarsgård în distribuţie şi cu regia semnată de Alejandro G. Iñárritu, pe atunci un star în devenire şi în prezent multiplu laureat cu Oscar. Primul sezon l-a avut ca producător executiv pe David Fincher (“The Social Network”, “The Girl with the Dragon Tattoo”) şi a strâns, de-a lungul celor patru luni, peste 11 milioane de vizualizări.

Al doilea sezon al “The Hire” a fost produs de Tony şi Ridley Scott şi a debutat în octombrie 2002, cu “Beat the Devil” al lui Tony Scott, în a cărei distribuţie a apărut legenda soul James Brown, în timp ce demonul era interpretat de Gary Oldman. “Hostage” al lui John Woo, în care a apărut Maury Chaykin, şi “The Ticker” al lui Joe Carnahan, cu Don Cheadle, au completat seria.

Critici pozitive pentru seria “The Hire”

“The Hire” a fost lansat exclusiv online pe BMWFilms.com şi a strâns peste 100 de milioane de vizualizări înainte de proliferarea internetului de mare viteză şi lansarea YouTube.

După ce primele două filme din seria “The Hire” au avut premiera online, al treilea film, “The Follow”, care fusese regizat de Wong Kar-wai, şi-a făcut debutul la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2001, bucurându-se de aprecierea criticilor. Şi presa a lăudat “The Hire”. The New York Times a scris că filmele “incită prin vervă”, în timp ce revista Time a adăugat că “merită atenţia cinefililor cu discernământ”.

“The Hire” a inspirat Festivalul Internaţional de Publicitate de la Cannes, care în 2003 a creat Titanium Lion pentru a onora ideile creative care duc într-o nouă direcţie pentru industrie şi redefinesc peisajul creativ. Pe lângă faptul că a cucerit primul Titanium Lion, filmul a cucerit premiul cel mare în aproape orice competiţie de creaţie. În 2011, seriile au fost desemnate “The Best of the Digital Decade” de către The One Show, după ce în 2009 au fost primite în Clios Hall of Fame. În 2003, seriile “The Hire” au fost introduse în colecţia permanentă a Muzeului de Artă Modernă New York (MOMA).

Un prim trailer:

BMWFilms.com online

“The Escape” va avea premiera duminică, 23 octombrie 2016, la ora 13.00 (ora României), pe BMWFilms.com. Deja, pe BMWFilms.com puteţi urmări o scurtă avanpremieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *