free download 78 travel guides written by experts

Seri de Poveste – editia a treia: eroi de basm prind in viata

prin vocea povestitorilor celebri

În perioada 11-17 decembrie, Fundaţia Principesa Margareta a României şi Cărtureşti îi aşteaptă pe copii şi părinţi la a treia ediţie a Serilor de Poveste. În fiecare seară, începând cu ora 19.00, în mansarda nouă a librăriei Cărtureşti din Arthur Verona 13-15, actori celebri, personalităţi îndrăgite de copii şi părinţi vor da glas eroilor de basm, citind celor mici din cărţile copilăriei. Mircea Albulescu, Andreea Berecleanu, Eugen Cristea, Alina Darian, Cristina Deleanu, Andreea Esca, Alexandrina Halic, Andreea Marin Bănică, Maia Morgenstern, Mara Panaitescu, Andreea Raicu, Alessandra Stoicescu, Mihai Verbiţchi, Andrei Zaharescu  sunt povestitorii care, la invitaţia Fundaţiei, şi-au asumat misiunea de a-i apropia pe copii de cărţi şi de poveştile nemuritoare care au fascinat generaţii întregi.
 Ultima seară de poveste va fi dedicată teatrului de păpuşi: copiii, voluntarii şi vârstnicii de la Centrul Comunitar Generaţii, înfiinţat de Fundaţia Principesa Margareta a României vor pune în scenă basmul Cenuşăreasa, cu păpuşi realizate de mână în cadrul atelierelor de creaţie de la centru. De asemenea, în timpul serilor de poveste va putea fi admirată expoziţia de fotografie de poveste realizată de Alisa Tarciniu şi Oana Tănase de la HeartMates Studio.

 Pe toată durata evenimentului părinţii aflaţi la Cărtureşti au posibilitatea de a face donaţii în beneficiul copiilor mai puţin norocoşi, sprijiniţi prin proiectul Fondul Special pentru Copii al Fundaţiei Principesa Margareta a României: copii ce provin din familii sărace, abandonaţi, sau care riscă să abandoneze şcoala din cauza lipsurilor materiale. Provident Financial, partenerul acestei ediţii a Serilor de Poveste au contribuit cu 5000 de euro la acest fond de urgenţă pentru copii.

 Pe lângă Provident Financial, au mai sprijinit Seri de Poveste 2009: Fulga, HeartMates Studio şi partenerii media Radio Itsy Bitsy, România Liberă şi 121.ro.

Bucuresti, 14.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *