free download 78 travel guides written by experts

“Serena” – din 24 octombrie, pe marile ecrane

Vineri, 24 octombrie, se lansează în cinematografe mult-așteptata producție “Serena”, din a cărei distribuție fac parte Jennifer Lawrence, Bradley Cooper și actrița româncă Ana Ularu.

Regizat de cineasta daneză Susanne Bier, filmul prezintă povestea soților Pemberton, care construiesc un adevărat imperiu din afacerile cu cherestea în Carolina de Nord, în perioada Marii Recesiuni (anii 1929 – 1930). George Pemberton (Bradley Cooper) și proaspăta lui soție, Serena (Jennifer Lawrence), exploatează pădurile, muncind cot la cot și plănuindu-și neobosiți expansiunea. Nimeni și nimic nu-i sperie și nu poate sta în calea ambițiilor lor.

Serena însăși participă activ la munca grea a tăietorilor de lemne, supraveghind cu ochi ageri randamentul. Personalitate puternică, pasională și neînfricată precum o amazoană, tânăra vânează șerpi, nu se sfiește să pună mâna pe topor, ba chiar salvează viața unui bărbat – atribute cu totul neobișnuite pentru o femeie, mai ales în vremea aceea.

Tineri, frumoși, bogați și îndrăgostiți, cei doi soți par să aibă tot ce își doresc pentru a fi fericiți. Până când Serena pierde o sarcină și află că nu poate avea copii. În schimb, descoperă că George are un copil dintr-o relație dinaintea căsătoriei, cu Rachel Hermann (interpretată de Ana Ularu). Iar când soțul ei începe să-și protejeze familia nelegitimă cu prețul fericirii conjugale, Serena scoate la iveală un alter ego malefic și este gata să facă orice pentru a-și proteja iubirea aflată în pericol. Dar tocmai dorința ei de răzbunare ar putea pune punct poveștii lor. Deznodământul dramatic se dezvăluie din 24 octombrie, la cinema.

“Serena” este al treilea film în care Jennifer Lawrence și Bradley Cooper formează un cuplu, după “Silver Linings Playbook” și “American Hustle”, care i-au adus lui Lawrence un premiu Oscar, unul BAFTA și două trofee la Globurile de Aur, iar lui Cooper – câte două nominalizări la fiecare dintre cele trei competiții majore ale cineaștilor.

Producția a fost prezentată de curând în cadrul London Film Festival, iar din 24 octombrie va rula pe marile ecrane, inclusiv în țara noastră. Din distribuție mai fac parte Rhys Ifans, David Dencik, Sean Harris, Sam Reid, Toby Jones, Kim Bodnia. Filmul este distribuit în România de Ro Image și Programs4Media.

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *