free download 78 travel guides written by experts

Serban Pavlu ii arbitreaza pe Buzdugan si Bordea, la iComedy

Cel de-al doilea sezon al show-ului iComedy începe luni, 17 februarie, la Antena 1, cu Daniel Buzdugan, Cătălin Bordea și Șerban Pavlu la masa prezentatorilor și cu Iura Luncașu, în postura de regizor.

La iComedy, Daniel Buzdugan va lupta pentru umorul inspirat din surse TV, iar Cătălin Bordea pentru cel inspirat din resursele internetului. Arbitrul “meciului” televizat este actorul Șerban Pavlu. “E o competiție, dar este una fair-play”, spune regizorul Luncașu.

Un alt element de noutate al show-ului este replicatorul, un aparat care se activează pe nepusă masă și cu ajutorul căruia în platou se teleportează câte un personaj care a fost satirizat, ca să-și ceară dreptul la replică.

“Ne dorim ca la iComedy să se uite toată familia, să nu-ți fie rușine să închizi televizorul, văzând oameni dezbrăcați, scandaluri, vulgarități și îi invităm pe toți părinții să deschidă televizoarele pe iComedy fără să se teamă că va trebui să le pună copiilor mâinile la ochi sau la urechi, în timp ce urmăresc show-ul nostru”, spune Daniel Buzdugan.

Cine este personajul care se teleportează în platoul iComedy, ca să ceară dreptul de replică, vedeți luni, 17 februarie, de la ora 20.30, la iComedy.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *