free download 78 travel guides written by experts

Serban Ciusca isi exprima public rezerva fata de declaratiile lui Kristiano

Invitat la seminarul Religion and Politics, tinut la Weatherhead Center for International Affairs al Universitatii Harvard, Kristiano Tabasco, proaspat partner al lui Serban Ciusca in cadrul Arboevents,  s-a angajat public sa faca in Romania o campanie electorala “la cheie”. Aceasta ar trebui sa fie facturata doar in cazul reusitei, la un pret aproximativ de 20 de euro pentru fiecare vot favorabil. Urmare a comunicatului de presa trimis in data de 31 octombrie a.c. de catre Kristiano Tabasco in numele ARBOevents, Serban Ciusca, actionarul majoritar, tine sa faca anumite precizari. “Declaratiile asociatului meu sunt de natura personala.Cred. Sper!

Dorinta acestuia de a ne implica in marketingul politic este una, felul in care facut-o insa nu este unul profesionist. Este o mare diferenta intre tactici punctuale, ce pot aduce beneficii imediate, si o strategie pusa in slujba unui obiectiv bine definit.  Iar eu nu vad intr-un astfel de demers o strategie sustenabila pe termen mediu si lung, nici macar la nivel de PR favorabil facut pentru firma noastra. In plus, cred ca ARBOevents nu are nevoie de o astfel de publicitate. Mi-ar placea sa cred ca Domnul Kristiano Tabasco a glumit, insa, din pacate,  comunicatul oficial trimis de acesta fara a ne consulta in prealabil nu-mi da niciun motiv sa cred asta.”

Serban Ciusca afirma ca pentru compania sa comunicarea politica nu este focusul principal, fara a-l exclude insa, doar in conditiile unui parteneriat de tipul celui care opereaza si in cazul  unui client comercial. Acest lucru inseamna ca este exclusa orice forma de implicare politica, fie ca e vorba de fonduri proprii sau nu, de bartere explicite sau implicite ori de alte forme.

“Sunt sigur ca, in ciuda experientei sale in  arheologie marina, Domnului Kristiano Tabasco i-ar fi foarte greu sa pescuiasca in apele tulburi ale politicii si publicitatii  romanesti. Ape care, in loc sa le limpezeasca, prin declaratiile sale excentrice nu face altceva decat sa le tulbure si mai rau”, mai spune Serban Ciusca.

Acordul încheiat de Kristiano Tabasco și Șerban Ciușcă privind preluarea acțiunilor reglementează printre altele și felul în care se face comunicarea externă.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *